Vali Polat, Olumsuz Hava Koşulları nedeniyle tedbirleri arttırdı

17 Aralık 2023 19:35

Vali Polat, Olumsuz Hava Koşulları nedeniyle tedbirleri arttırdı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars’ta öğlen saatlerinden sonra başlayan kar yağışı ve meydana olusuz hava koşulları nedeniyle karla mücadele ekiplerine yollara çıkın talimatı veren Kars Valisi Belediye Başkanı Ziya Polat, sahada ekipleri ziyaret ederek çalışmalar ve yol durumları hakkında bilgi aldı. 
Vali Polat, İl Özel İdaresi, Kars 18. Karayolları Bölge Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü nokta ekiplerini ziyaret ederek olumsuz hava koşulları nedeniyle yollar hakkında bilgi aldı. 
Vali/Belediye Başkanı Ziya Polat, ilk olarak Şehir içinde trafiğin aksamaması ve olası buzlanmaya karşı Kars Belediyesi ekipleri yollara tuz ve kum serpermeleri için ekipleri şehir içinde görevlendirdi. Ardından Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle ilimizdeki yol ve trafik durumuyla ilgili bilgi aldı. Akabinde İl Özel idaresi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerini ziyaret ederek risk oluşturan yol ve bölgeler hakkında bilgi alan Vali Polat, Ekiplere kumlama ve kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürmeleri talimatı verdi. Çalışma alanında meydana gelebilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı teyakkuzda olun.
Vali Polat’a İl Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka eşlik etti.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.