Vali Hüseyin Öner “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Kutlu Olsun

09 Ocak 2023 18:41

Vali  Hüseyin Öner “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Kutlu Olsun

KARS PUSULA / ADEM ALP

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Ardahan Valisi Hüseyin Öner, devlet ve millet arasında bir köprü olan, kamu hizmetlerimizin doğru ve sağlıklı şekilde halka duyurulması için çaba sarfeden Gazetecilerimizin Gününü Kutlarım dedi.
Vali Öner mesajında şu ifadelere yer verdi; Teknoloji ve dijitalleşmenin tüm hayatımızı sardığı bugünün iletişim dünyası, vatandaşımızın doğru ve tarafsız habere ulaşmasının önemini daha da artırmıştır. Vatandaşlarımız; dürüst, güvenilir, hakkaniyetli, kamu çıkarını gözeten ve görevini tüm bu değerler üzerine inşa eden basın-yayın kuruluşlarının güvenilir kaynakları sayesinde doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmaktadır. Demokrasi kültürünün yerleştirilmesi ve vatandaşın isteklerinin ilgili mercilere aktarılması gibi temel işlevleriyle devlet ve millet arasında bir köprü olan basın-yayın kuruluşları; kamu hizmetlerimizin doğru ve sağlıklı şekilde halka duyurulması için de çaba ve gayret içindedir. Ardahan’ımızın gelişmesi, kalkınması, tanıtımı için göstermiş olduğunuz gayret ve desteklerinizden dolayı ilimiz adına teşekkür ediyorum. 
Bu duygu ve düşüncelerle, basın meslek ilkelerinden taviz vermeksizin halkı doğru bilgilendirmek için gece gündüz demeden çalışan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik eder; çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.