Vali Belediye Başkanı Polat, Evde Anne Baba, Sokakta Güvelik Güçlerimiz

30 Eylül 2023 08:46

Vali Belediye Başkanı Polat, Evde Anne Baba, Sokakta Güvelik Güçlerimiz

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars’ta, "Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı" Vali Belediye Başkanı Ziya Polat başkanlığında gerçekleştirildi. Kars İl Sağlık Müdürlüğü Ek hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Bağımlılıkla Mücadele konusu ilgili kurumların katılımıyla görüşüldü. Toplantıda, 2023 yılında bugüne kadar yapılan çalışmalar ile önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
“Bağımlılığın her türlüsüne karşı mücadelemiz, taviz vermeden, kararlılıkla ve titizlikle sürdürülecektir" diyen Vali Polat: Kars’ta bağımlılıkla mücadele koordinasyonunu, sadece koordinasyonu yapmak değil kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyonu sağlamaktır, bu koordinasyonun da sahaya yansımasını sağlamak gerekiyor dedi.
Kars Valisi Belediye Başkanı Ziya Polat Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon toplantısında yaptığı konuşmada; “Kars İl Emniyet ve Jandarma ekiplerimiz sahada uyuşturucu ile mücadelede çok iyi çalışmalar yapıyorlar. Tabi sadece yakalamakla değil, aile olarak çocuklarımıza ve geleceğimize sahip çıkmak zorundayız. Bu konuda tüm kurum ve kuruluşlarla beraber anne ve babalara da büyük görevler düşüyor. Karsımızda sadece uyuşturucu değil, madde bağımlılığının her türlüsüyle mücadele konusunda hep beraber sahada çalışacağımızı buradan belirtmek istiyorum. Anne ve Babalardan ricamız çocuklarımıza sahip çıksınlar, sokaklarda biz sahip çıkıyoruz ancak evde onların takip etmesi gerekiyor. “En İyi Narkotik Polis Anne” diye bir projemiz var ve özellikle anne çocuğundaki değişimi ilk fark eden Anne, bu nedenle anne üzerinden çocuklarımıza ulaşmamız gerekiyor. Annelerimizi biraz daha dikkatli olmaya, hem ailemize, hem sokağımıza ve hemde toplumumuza sahip çıkmaya hep birlikte çağırıyoruz. Bir çocuğumuzun, uyuşturucu, sigara ve bir de teknolojik bağımlılığına karşı hep beraber mücadele edeceğiz.” Açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.