• ötüken kars

Mine Öner Gönül Sandalyesini Hediye Etti

10 Şubat 2021 21:22

Mine Öner Gönül Sandalyesini Hediye Etti

KARS PUSULA / ADEM ALP

Öner; "Gönül Sandalyesini Hediye Etti."
Zehra Mine Öner, Jandarma Personelinin Mavi Kapak Kampanyası kapsamında bir çocuğa Tekerlekli Sandalye hediye etti.
Ardahan Valisi Hüseyin Öner'in eşi Zehra Mine Öner, Ardahan İl Jandarma Komutanlığında görevli askeri personellerin topladığı mavi pet şişe kapaklarının karşılığında gönderilen bir tekerlekli sandalyeyi Bayramoğlu köyünde ihtiyaçlı bir çocuğa hediye etti.
 Sandalyeyi engelli çocuğa teslim etmek için Jandarma, Polis ve SYD Vakfı yetkilileriyle birlikte merkeze bağlı Bayramoğlu köyüne giden Vali Hüseyin Öner’in eşi Zehra Mine Öner, engelli çocukla ve ailesi ile bir süre sohbet etti. Daha sonra sandalyesini hediye etti. Çocukla sohbet ederek dersleri hakkında bilgi de alan Öner, çocuğa ayrıca tablet bilgisayar ve çeşitli hediyeler verdi.
Zehra Mine Öner, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Saygıdeğer eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde, israfın önlenmesi, atıkların azaltılması ve dönüştürülmesi adı altında bir “Sıfır atık” projesi hayata geçirilmişti. İlimizde de Valiliğimizce bu proje kapsamında faaliyetler yapılmaktadır. Proje kapsamında Jandarmamız çok güzel bir faaliyet yapmış, mavi pet şişe kapaklarını biriktirmişler ve düzenli olarak Türkiye Omur İlik Felçlileri Derneğine göndermişler. Dernekten bu sendeliye gelmiş. Bugün çocuğumuza sandalyesini hediye ettik. Ben bu sandalyeye ‘Gönül sandalyesi’ diyorum. Oğlumuz inşallah iyileşene kadar bunu kullanacak” diye konuştu.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.