Kars Sebze halinin sorunları çözüme kavuşuyor

26 Mayıs 2021 20:51

Kars Sebze halinin sorunları çözüme kavuşuyor

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars esnafının sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Oğuz, Yaş Sebze ve Meyve Satıcılarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Kars esnafının sorunlarıyla yakından ilgilenen ve her fırsatta yanlarında olan Kars Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Oğuz, sebze hali esnafını ziyaret etti.
Ziyarette sebze hali esnafıyla sohbet edip sorunlarını dinleyen Başkan Yardımcısı Oğuz, Kars Valisi Belediye Başkan Vekili Sayın Türker Öksüz’ün talimatları doğrultusunda siz değerli esnaflarımızın sorunlarını ve taleplerini yerinde dinlemek sorunları ise yerinde incelemek üzere bugün sizlerle bir araya geldik dedi. Kars Belediyesi olarak halkın yararına hizmet veren her meslek grubunun ve esnafın yanında olduklarını dile getiren Oğuz, Arkadaşlarımız, halkımıza daha kaliteli sebze ve meyve ulaştırabilmenin gayreti içerisinde. Halkımıza meyve ve sebzenin en iyisini, en uygun fiyata ulaştırmaya çalışan bu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum diye konuştu.
Başkan Yardımcısı Oğuz; Kars halkına en iyi ve kaliteli sebze ve meyveyi bin bir zahmetle ulaştıran hal esnafımızın sorunlarını yerinde tespit ettik ve taleplerini dinledik. Bizler buradaki esnafımızın sorun ve taleplerini Valimiz Belediye Başkanımız Sayın Türker Öksüz’e arz edeceğiz ve çözümü için çalışmalarımızı başlatacağız.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.