• ötüken kars

Kars Mobilya ve Marangozlar Odasına Genç Başkan Adayı

01 Ocak 2022 09:37

Kars Mobilya ve Marangozlar Odasına Genç Başkan Adayı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars’ta atölye ve mobilya sektöründe yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri çeken genç işadamı Turgut Gökalp, 5 Ocak 2022 Çarşamba günü yapılacak olan Kars Mobilya ve Marangozlar Odası başkanlığı için aday. Esnafın sorunlarını yakından bildiğini ve bunlara çözüm olacak projelerle başkanlığa aday olduğunu belirten Gökalp odayı yeniden şaha kaldırmak için üyelerin desteğini beklediğini söyledi.
Karsın genç ve başarılı işadamı Turgut Gökalp, meslek grubunun yaşadığı sıkıntıları sona erdirmek ve odaya sahip çıkmak adına başkanlığa aday olduğunu açıkladı. 
Kars Mobilya ve Marangozlar Odasında yaşanan sıkıntıların çözümü için bayrağı gençlerin devralması gerektiğinin altını çizen Gökalp, “İşin gençliğe düştüğü vakittir bu vakit. Esnafın hakkının esnafa verileceği, esnafın hakkının savunulacağı günler de çok yakındır. Mobilya ve Marangozlarımızın ürettiği ürünlerin tanıtılacağı, destek çıkılacağı günler yakındadır. Bugün yeni bir ses yeni bir nefes vaktidir. Verdiğimiz aidatların yerine gideceği günler için, esnaf arkadaşlarımızın gerek müşteri gerek ekonomik anlamda sunulabilecek her türlü imkanı sağlamak onlara destek vermek için odaya başkan adaylığına talibim. Herkesin duyarlı olup bu gidişata dur demesi ve destek vermek için üyelerimizin oylarına talibim. Odamıza sahip çıkmak ve şaha kaldırmak için başkanlığa adaylığımı koydum.” dedi.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.