Başkan Alibeyoğlu’nun yeni yıl mesajı

31 Aralık 2021 17:32

Başkan Alibeyoğlu’nun yeni yıl mesajı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Alibeyoğlu mesajında yeni yılın sağlık, sevgi, barış ve refah getirmesi dileğinde bulundu.

Başkan Alibeyoğlu, mesajın şu ifadelere yer verdi:

“Değerli üyelerimizin teveccühü ile 42 aydır Oda Yönetimini sürdürmekteyiz. Göreve geldiğimizden beridir Kars’ımız için çalışmakta, Kars’ımız için mesai harcamaktayız. Bu bağlamda Kars’ımızın ve Odamızın önceliklerini tespit ettik. Bu sorunları çözüme kavuşturmak için siyasilerimiz başta olmak üzere şehrin dinamikleri ile bir araya geldik. Kars’ın menfaatleri için ortak noktada buluşarak, sektörlerimizin sorunlarına ulusal ve yerel düzeyde çözümler aradık. Sanayi, ticaret, turizm, tarım ve hayvancılık sektörlerimiz ile kent için neler yapılabileceği konusunda görüşlerimizi paylaştık. KATSO’yu 5 yıldızlı hizmet veren oda statüsüne taşıdık. Kars’ımız için TOBB Desteği ile 24 derslikli okulun temellerini attık. Kars’ımızı Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı üzerinden Sınır Ticareti kapsamına aldırdık. Odamızda dijital devrim gerçekleştirdik. İlimizin, sosyal ve ekonomik gelişimini hızlandırmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Kars’ın, bölgede rekabet edebilen ve üretken bir il olmasını sağlamak için bütün gayretimizi göstereceğiz. Yaptığımız her işte, ortaya koyduğumuz her projede ilimizin ve ülkemizin gelişmesine katkı vermeyi, daha çok üretmeyi, daha çok istihdam sağlamayı hedefledik. 2022 yılında ülkemizin ve güzel kentimiz Kars’ımızın daha aydınlık, huzurlu, istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşması hepimizin ortak temennisi. Yeni yılda da huzura ve başarıya olan inancımızı tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için toplumun tüm kesimleri ile el ele vererek, ilimizi hak ettiği noktaya taşımak için azimle çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, şahsım ve odamız adına değerli üyelerimizin ve Karslı hemşerilerimin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, 2022 yılının dünyaya, ülkemize, ilimize bolluk, bereket, barış ve sağlık getirmesini temenni ediyorum.” dedi

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.