KARS BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÖKSÜZ, 90 NOKTADA ÇALIŞMA YAPTIK

03 Kasım 2022 19:11

KARS BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÖKSÜZ, 90 NOKTADA ÇALIŞMA YAPTIK

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Valisi Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Belediye tarafından hazırlanan 2022 Yılı Altyapı Çalışma Programı kapsamında devam eden ve tamamlanan yol, kaldırım ve refüj çalışmalarında incelemelerde bulundu. 
Ortakapı Mahallesi Şehit Yusufbey Caddesi, Alirıza Bey Sokak, Hâkim Alirıza Aslan Caddesi, Şehit Polis Nuri Yıldız Caddesi ve Arif Taşçı Caddesinde tamamlanan BSK asfalt yol ve bazalt kaldırım çalışmaları, Örnek Mahallesi Hastane Sokak ve 310. Sokakta tamamlanan BSK asfalt yol, Beton Parke Kaldırım ve Refüj çalışmaları, Halitpaşa Mahallesi Bayram Tanrıverdi Caddesinde yapılan BSK asfalt yol ve Beton Parke Kaldırım Çalışmalarını, Yeni Mahalle Turan Çelebi Caddesinde çalışmaları tamamlanan BSK asfalt yol ve beton parke kaldırımları inceleyen Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz yetkililerden bilgi aldı.
Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz şu ifadelere yer verdi; “Özellikte alt yapı çalışmalarına ağırlık verdik şehrimiz uzun süredir hizmet bakımından geri kalmış olması bizim yoğunluğumuzu arttırdı ama amacımız hedefimiz biran önce alt yapı sorunu nu çözmek 2 yıldır yaptığımız çalışmalar neticesinde 39 Km BSK yol yaptık ve 90 noktada çalışma gerçekleştirdik 220 Bin m2 de parke yol ve kaldırım çalışması var 40 Bin m2 de bazalt kaldırım çalışmasıyla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İçme suyu hattı çalışmaları, kanalizasyon çalışmaları sürüyor, ilgili belediye çalışanlarımız yoğun emek verdiler diğer kurumlardan belediyemiz adına gelen görevlendirdiğimiz arkadaşlarımızda yoğun bir emekle çalışmalarını tamamladılar, şimdi ufak tefek çalışmalar ile birlikte sezonu tamamlamış olacağız. Bundan sonra gelecek yılın hemen programında başlayacağız, yapacağımız çalışmaların planlamasını yapacağız ve inşaat mevsimiyle birlikte inşallah kaldığımız yerden devam edeceğiz.”
Vali Belediye Başkan Vekili Öksüz; “Vatandaşlarımıza söylemek istediğim husus şu merak etmesinler bazı noktalarda eksiklikler var onları hepsini bir anda yapmamız elbette mümkün değil ama gelecek sene aynı hızda çalışmalarımızı devam ettireceğiz, amacımız Kars genelinde altyapısını tamamlamak bizim belediye olarak sadece alt yapı değil sosyal ve kültürel çalışmalarımızı ve park çalışmalarımızı da bir yandan sürdürüyoruz. Bizden önceki dönemde sadece 177 aileye sosyal yardım ulaştırılmış çeşitli alanlarda biz bunu 177 den 4700 aile ye çıkarttık yaklaşık olarak bu çok önemli bir çalışmadır her türlü sosyal ihtiyaç olsun ve bunun içerisinde gıda yardımları var eğitim yardımları var her türlü yardım var. Geçmiş dönemlerle kıyaslanmayacak ölçüde hizmetler yapıyoruz Tabi ki Kars halkına bu yeterli değildir ben daha yaşanabilir daha estetik görünümü güzel daha problemleri çözmüş bir Kars olsun istiyorum vatandaşımızda bunu istiyor inşallah bundan sonra da yapacağımız çalışmalarla eksiklikleri tamamlayacağız. Yapılan yolların hayırlı olmasını diliyorum önemli bir ihtiyacı giderdik ama gelecek sezon kaldığımız yerden başlayarak inşallah şehir genelinde yol sorunu kalmasın istiyoruz ve bunun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Dedi.
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.