İl Genel Meclis Üyesi Adayı Kadir Sarıdağ İlimize Hizmet İçin Durmak Yok Yola Devam.!

06 Mart 2024 21:37

İl Genel Meclis Üyesi Adayı Kadir Sarıdağ İlimize Hizmet İçin Durmak Yok Yola Devam.!

KARS PUSULA / ADEM ALP

AK Parti Kars İl Genel Meclisi Üyesi 1. Sıra Adayı Abdulkadir Sarıdağ seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Kars il genelinde hizmetlerin devamı için Ak Parti önceki dönem İl Başkanı Abdulkadir Sarıdağ İl Genel Meclis Adayı olarak hizmetlerin devamı için sahada seçim çalışmalarını sürdürüyor.
1966 Kağızman doğumlu olan Abdulkadir Sarıdağ, ilkokulu Kağızman'da, Ortaokul ve Lise eğitimimi Kars'ta, Yüksek Öğrenimimi Erzurum Atatürk Üniversitesinde tamamladı.
34 yılı aşkın bir süre Kars’ta gıda toptancılığı ve market işletmeciliği yapan Sarıdağ, hali hazırda akaryakıt ve gıda sektöründe faaliyet gösteren şirketinde ticari hayatını devam ettiriyor. Kars Ticaret ve Sanayi odasında 3 dönemdir meclis üyeliği görevini de sürdürün Abdülkadir Sarıdağ, AK Parti Kars İl Teşkilatı kurucu üyesi olarak başladığı siyasi hayatını, partisinin farklı kademelerinde görev ve sorumluluk alarak, kuruluşundan günümüze kadar devam ettiriyor. AK Parti Kars İl Genel Meclisi Üyesi Abdulkadir Sarıdağ evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.