Devletin Eli Vatandaşının Hizmetinde

25 Şubat 2021 14:56

Devletin Eli Vatandaşının Hizmetinde

KARS PUSULA / ADEM ALP

Devletin Eli Vatandaşının Hizmetinde.

Kars Valisi Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Devletin ve Kars Belediyesinin bütün imkanlarını Kars Halkının hizmetine sunuyor.

Beş aylık Belediye Başkan Vekilliği görev süresini geride bırakan Kars Valisi Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Kars Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilmesinin ardından, Kars’ta yürüttüğü belediye hizmetlerinde adeta Kars halkının gönlüne dokundu. Başkan Öksüz, özellikle kış mevsiminde karla mücadele, şehrin temizliği, su sorun, çöp konteynırı, katı atık projesi, sokak sağlıklaştırma projesi, Kars Vadi projesi, şehirlerarası yeni otogar binası inşaatı, bedesten, peynir müzesi ve benzeri birçok projelere imza atarak Kars’ta Devletin elini kullandı, kullanmaya da devam etmekte.

Vali/Belediye Başkan Vekili Öksüz; Yeni otogar binası inşası tamamlanıncaya kadar Şuan mevcut kullanılan ama hizmet yönünden elverişsiz duruma gelen Kars Şehirlerarası Otogar binasında bakım onarım ve ısı konusunda daha sağlıklı hizmet vermesi için Kars Belediyesi olarak çalışma başlattı.

Konuyla ilgili Kars Belediyesinden yapılan açıklamada;  Vali/Belediye Başkan Vekili Sayın Türker Öksüz’ün talimatlarıyla; yapıldığı tarihten itibaren herhangi bir bakım ve onarım çalışmasının yapılmadığı, görüntüsü ile serhat şehrimize yakışmayan Kars Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı.

Belediyemiz 2021 yılı yatırım projesinde yer alan ve önümüzdeki yıllarda Havaalanı yolu üzerinde yapılarak halkımızın hizmetine sunulacak olan yeni Kars Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yapımı tamamlanıncaya kadar mevcut terminalin daha temiz ve kabul edilebilir bir ortamda hizmet vermesi bakımından terminalde; WC, boya, ısınma, elektrik ve su tesisatları yenileme çalışmaları başlatılmış olup en kısa süre içerisinde tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır denildi.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.