CHP KARS İL BAŞKANI TANER TORAMAN İL BAŞKANLIK GÖREVİNİ BIRAKACAĞINI AÇIKLADI

11 Eylül 2023 16:50

CHP KARS İL BAŞKANI TANER TORAMAN İL BAŞKANLIK GÖREVİNİ BIRAKACAĞINI AÇIKLADI

KARS PUSULA / ADEM ALP

Cumhuriyet Halk Partisi Kars İl Başkanı Taner Toraman düzenlediği basın toplantısında 24 Eylül'de yapılacak olan CHP Kars İl Başkanlık seçiminde yeniden aday olmayacağını ancak 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adayı olacağını açıkladı. 
Başkan Toraman'ın açıklaması şöyle; Yaklaşık 3,5 yıldan beri örgütlerimizin,üyelerimizin, parti büyüklerimizin verdiği destekle İl Başkanlığı görevini bugüne kadar örgütümüzün fedakârlığı ile sürdürmekteyim.
21 yıldan sonra 14 Mayıs genel seçimlerinde ilimize 1 milletvekili kazandırdık. Önümüzdeki dönemde yeni umutlar yaratacak, Yerel yönetimlerde toplumcu, demokratik eşitlikçi üreten ve halkıyla hizmetleri ortaklaştıran ve toplum kesimlerinin tüm sorunlarına çözüm odaklı politikalar noktasında katkı ve hizmet etmek istiyorum. Genel merkezimiz yetkilileri ile yaptığım görüşmeler sonrasında İl Başkanlığı görevine yeniden aday olmayacağım. Önümüzde yapılacak olan  31 Mart yerel seçimlerinde Belediye başkanlığı aday adayı olarak  ilimize hizmet etmek istiyorum.  Örgütümüzün değerli yöneticileriyle yaptığımız istişareler sonucunda, Eski Merkez ilçe Başkanımız,4 yıldan beri parti sandık ve eğitim koortinatörümüz ve 2.sıra milletvekili adayı arkadaşımız sayın Onur Ulutaşdemir ile İl Başkanlığı adaylığına devam etme kararlığındayız. Örgütümüzün desteği ile tüm ilçelerimizde başarı sağlamayı hedefliyoruz.Örgütümüzün iradesine güveniyorum. Kaybedenin olmadığı, kazananın Chp lilerin olduğuna inanarak yol arkadaşıma ve yeni dönemde görev alacak dostlarıma başarılar diliyorum. 
24 Eylül'de yapılacak İl kongremizin partimize ,ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.  Açıklamasında bulundu.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.