Başkan Murat Bakırhan 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

11 Eylül 2023 09:07

Başkan Murat Bakırhan 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Murat Bakırhan 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Kars ESOB Başkanı Bakırhan mesajında şu ifadelere yer verdi;  2023/2024 Eğitim Öğretim yılının başta ülkemize, Gazi Karsımıza, öğretmenlerimize, idarecilerimize, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı uğurlu olsun.
Bakırhan; “Yeni bir eğitim dönemi, yeni bir başlangıçtır. Başta kırtasiyeci esnafımız olmak üzere eğitim sektörüne doğrudan ve dolaylı yoldan hizmet veren tüm esnaf ve sanatkarın bugün başlayan yeni eğitim-öğretim sezonunun başlamasını iple çektiğini belirtmek isterim. Okulların açılmasıyla birlikte başta kırtasiyeci esnafımız olmak üzere, servisçi, kantinci, okul kıyafeti satan konfeksiyoncu esnafımız, ayakkabıcı, çantacı, terzi, lokanta ve pastacı, berber-kuaför, gibi eğitim sektörüne hizmet veren esnafımız piyasada büyük bir hareketlilik bekliyor. Bir öğrencinin okula başlaması için kırtasiye alışverişleri, önlükler, beslenme çantaları, suluk, ayakkabı gibi okul araç ve gereçleri, temizlik ürünleri, ulaşım maliyetleri, yiyecek-içecek giderleri için yapılan harcama piyasanın hareketlenmesi ve esnafımızın iş yapabilmesi açısından çok önemli” dedi. 


 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.