• ötüken kars

Başkan Zakir Bayraktar: “Tekrar adayım”

10 Ocak 2023 18:31

Başkan Zakir Bayraktar: “Tekrar adayım”

KARS PUSULA / ADEM ALP

S.S. Kars Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Zakir Bayraktar, 29 Ocak tarihinde yapılacak olan kongrede yeniden aday olacağını açıkladı. 
S.S. Kars Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin 29 Ocak 2023 Pazar günü kongresi gerçekleştirilecek. Kongrede mevcut Başkan Zakir Bayraktar yeniden aday olduğunu açıkladı.
Başkan Bayraktar yaptığı açıklamada, “Biz 40 yıldır Kooperatif ve Esnafımızın içerisindeyiz, hiçbir esnaf ortağımızı kapımızdan geri çevirmedik. Biz zümrecilik yapmadık, bizim kapımıza kim geldiyse esnaf ve sanatkarımızdan, elinin emeği gözünün nuru ve çalışan insanlarımıza her zaman köleyiz biz. 29 Ocakta yapılacak olan seçimimize bütün ortaklarımızı oy kullanmaya davet ediyorum. 29 Ocak tarihinde yapılacak olan seçimli genel kurulda 1113 ortağımız oy kullanacaktır. Bu güne kadar kooperatif olarak 160 Milyon TL’dir. Bu krediyi kullanımda Sermayemiz de bol takibimiz sıfır hiçbir sorunumuz yok, şuanda mevduatımızda 2 milyon TL paramız bulunmaktadır. Kooperatifimizde hizmet veren personellerimizin SGK ve Bağ-Kur borcu bulunmamaktadır. Kooperatifimize ait bir adet aracımız da mevcuttur, 29 Ocak’ta yapılacak olan seçimler sonunda kooperatifimize ait bir bina yapacağız. Bayraktar yapmış olduğum bu hizmetlerime karşı esnaflarımızı 29 Ocak’ta yapılacak olan seçimimize gelerek oy kullanmalarını istiyorum. dedi.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.