Başkan Sadıkoğlu’ndan Miraç Kandili Mesajı

26 Şubat 2022 20:58

Başkan Sadıkoğlu’ndan Miraç Kandili Mesajı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Gürbüz Sadıkoğlu 27 Şubat Pazar günü idrak edeceğimiz Miraç Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında, tüm İslam Aleminin kandilini kutladı.
Başkan Sadıkoğlu yayımladığı mesajında, Miraç’ın Mescid-i Haram’dan başladığını ve Mescid-i Aksa’dan da semaya yapılan yolculuk olduğunu belirtti. Miraç’ın mucizevi bir buluşma olduğunu ifade etti.
Miraç Kandili'nin merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, dua edenlerin dualarının kabul olduğu bir yükseliş ufku olduğunu ifade etti. Bu gecelerde kardeşlik ve beraberliğin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret gösterilmesi gerektiğine dikkat çeken Sadıkoğlu, şunları kaydetti: "Bizler bu mübarek günler vesilesiyle dostluklara daha da önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hatalarımızı telafi etme yoluna gitmeliyiz. Yüreğimizi nefret ve düşmanlık gibi duygulardan temizlemeye çalışmalı, insani meziyetlerimizi ön plana çıkartan bir yaşamı tercih etmeliyiz. Bu vesileyle mübarek kandilin, sevgi, barış ve kardeşlik duygularını kuvvetlendirmesini temenni ediyor, ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam alemi hakkında hayırlara vesile olması diliyorum."
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.