Başkan Çalkın, Bereketli bir yıl Elhamdülillah

22 Ağustos 2022 21:37

Başkan Çalkın, Bereketli bir yıl Elhamdülillah

KARS PUSULA / ADEM ALP

Başkan Çalkın, Bereketli bir yıl Elhamdulillah, Allah bereketlerini artırsın inşallah.
Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve eşi Aydan Çalkın ile birlikte köylerde ürün hasadı yapan köylüler ve çiftçilerler bir araya gelerek hasatlarının bereketli olması dileklerinde bulundular. 
Başkan Çalkın, köy ziyaretlerinde buğday hasadını yapan Cafer ve Kibar Çakmak ailesini ziyaret etti. Çakmak ailesi Başkan Çalkın’a, buğdayı kavurga yapıp ikramda bulundular. 
Başkan Çalkın, yaz sezonunda ağırlık verdiği saha çalışmalarına aynı hızla devam etti. İlçe ve köylerde tarlalarda buğday, arpa ve yulaf toplayan çiftçileri ziyaret ederek, çiftçilerle sohbet etti. Çiftçilerle birlikte buğdayları torbaya dolduran Çalkın hayırlı bereketli bir hasat sezonu olmasını diledi. 
İlçe ve Köylerde vatandaşla bir araya gelen, gittiği ilçe ve köylerde ev ziyaretleri de gerçekleştiren, köylerde vatandaşların büyük bir ilgisi ile karşılaşan Adem Çalkın, yaşlı ve hasta vatandaşları da ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.  
İlçe ve köyleri gezerek sıkılmadık el, dokunmadık gönül bırakmayan Çalkın, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizle el ele, gönül gönüle samimiyetle, birlik beraberlik içinde daha büyük ve daha güçlü Türkiye için 2023, 2053 hedeflerimize yürüyoruz." dedi. 
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.