Ak Parti Kars İl Teşkilatı Muhtarlar İle Buluştu

31 Ocak 2022 20:08

Ak Parti Kars İl Teşkilatı Muhtarlar İle Buluştu

KARS PUSULA

Ak Parti Kars İl Teşkilatı tarafından Kars merkez mahalle muhtarları ile buluşma toplantısı düzenlendi. Sorun ve talepten farklı olarak Mahallelere yeni projeler yapılması gündeme getirildi.
65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Sancar ile birlikte Ak Parti yönetimi, Kars merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek mahallelerin sorun ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Ak Parti Kars İl Teşkilatı tarafından düzenlenen muhtarlar ile buluşma programında, talepler ve öncelikler konuşuldu.
İlimizin kalkınması için yapılan çalışmaların da anlatıldığı toplantıda, muhtarlar, ihtiyaç ve taleplerin yanında, mahallelerinde yeni projelerin yapılması ve hayata geçirilmeleri konusunda taleplerini ilettiler.
Muhtarların talep ve önerilerini tek tek dinleyerek not alan Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, "Muhtarlık özveri isteyen gönüllülük esasına dayalı bir makamdır. AK Parti'den önce hiçbir geliri olmadan, mahallesi adına hizmet veren muhtarlarımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın duyarlı davranışı karşısında muhtarlarımız hatırlanmış, külliyede üst üste yaptığı toplantılarla muhtarların bir anda Türkiye gündemine gelmesine vesile olmuştur" dedi.
Muhtarların dertlerini dinlemek, sorun ve sıkıntılarına çare olmak için sık sık bir araya gelerek çözümler üreteceklerini söyleyen Çalkın, "AK Parti Kars İl teşkilatı olarak sizler için daima hazır olacağız. Çünkü bizlere sunduğunuz taleplerin tamamının vatandaşın ve mahallenin sorunları olduğunu biliyoruz. İnşallah bizler elimizden geldiği kadarıyla sorunların çözümü noktasında yanınızda olacağız" diye konuştu.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.