Kars İl Başkanı Muhammet Karahal; Büyük Birlik Partisi 29 yaşında

30 Ocak 2022 14:18

Kars İl Başkanı Muhammet Karahal; Büyük Birlik Partisi 29 yaşında

KARS PUSULA / ADEM ALP

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kars İl Başkanı Karahal,  partisinin kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
BBP Kars İl Başkanı Muhammet Karahal, Partimizin 29. Kuruluş yıl dönümü Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen güzel bir programla kutladık. Kutlu Yürüyüşümüz Bundan 29 Yıl Önce Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlunun Liderliğinde başladı. Büyük Birlik Hareketi Türkiye'nin Teminatı siyasetin yüz akıdır. Siyasi mücadelemizde milletimizin huzur ve refahı, devletimizin bekası, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için siyaset yapmaktayız. Doğruların yanında, yanlışların karşısında olan bir partiyiz dedi.  Karahal; "Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun liderliğinde Büyük Birlik Partisinin Kuruluşundan bugüne kadar görev almış emeği geçmiş hizmet etmiş bütün dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum." 
İl Başkan Karahal; "Büyük Birlik Partisi 29 Ocak 1993 yılında kuruldu. Şehit ve ebedi liderimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşları tarafından kurulan Büyük Birlik Partisi Bugün 29’uncu kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşamaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle Partimizin kuruluş yıl dönümünü kutlu olsun" dedi. 


Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.