YRP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI UĞUR ŞEN, ‘FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ BELEDİYE HİZMETLERİNDEN MAHRUM’

09 Mart 2024 18:59

YRP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI UĞUR ŞEN, ‘FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ BELEDİYE HİZMETLERİNDEN MAHRUM’

KARS PUSULA / ADEM ALP

Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, incelemede bulunduğu Fevzi Çakmak Mahallesinin adeta bir harabeyi dönüştüğünü dile getirdi. 

Başkan Adayı Uğur Şen incelemesinin ardından yaptığı açıklamada, mahallenin belediye hizmetlerinden mahrum olduğunu da dile getirerek, Kars il merkezinin ivedi bir şekilde kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Yeniden Refah Partisi’nin ahlaklı belediyecilik anlayışıyla göreve gelmesi durumunda şehrin genel anlamda imar palanlarının çizilmesi gerektiği açıklayan Uğur Şen, “Kars’ta kentsel dönüşüm bekleyen mahallelerimizde bir tanesine Fevzi Çakmak Mahallesi Mahalledir. Mahalle perişan bir vaziyettedir. Mahallenin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğu gibi belediye hizmetleri de buraya gelmiyor. Mahalle halkı mustarip bir halde yaşıyor ve bizlere serzenişte bulunuyor. Vatandaş ‘kentsel dönüşüm gelecekse bir an önce gelsin’ diyor. Eğer kentsel dönüşüm gelmeyecekse de bu mahallenin imar planları düzenlenmesi gerekiyor. Şehrin genel anlamda çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirmek gerekiyor. Mahallelerimiz böyle bir beklenti içerisindir.

Yeniden Refah Partisinin ‘Ahlaklı Belediyecilik’ anlayışıyla göreve geldiğimizde kentsel dönüşüm bekleyen mahallerimize ‘Kentsel dönüşüm gelecekse bir an önce gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Eğer gelmeyecekse de mahalle halkının ayağına belediye hizmetlerini biz götüreceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın’ dedi.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.