VATANDAŞLARA MASKE DAĞITILDI

KARS'TA VATANDAŞLARA MASKE DAĞITILDI

14 Nisan 2020 15:29

VATANDAŞLARA MASKE DAĞITILDI
KARS PUSULA / ADEM ALP

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlara maskelerin ücretsiz ulaştırılması talimatının ardından Kars'ta ücretsiz maske dağıtımına başlanıldı.
Kars Valiliği Vefa Destek Grubu tarafından Kars genelinde bu hafta 24 bin maske ücretsiz olarak vatandaşların yoğunluk gösterdiği yerde dağıtılıyor.
Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Yenice dağıtılan ücretsiz maskelerin başladığını ve Cuma gününe kadar kent genelinde 24 bin adet maskenin dağıtılacağını ifade ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın hediyesi olarak ilimize 24 bin maske geldi. Vefa Destek Grubu olarak kent merkezinde 7 ayrı noktada şuanda ücretsiz maske dağıtımı yapıyoruz. Vatandaşlardan ricamız ücretsiz maskelerini alırken sosyal mesafe kuralına riayet etmesi ve maske aldıklarında isim yazdırmalarıdır. Cuma gününe kadar ilimize gelen 24 bin maskeyi ücretsiz dağıtacağız, haftaya da bu sayının artmasını bekliyoruz. Bütün Kars halkına sayın Valimizin talimatları doğrultusunda maske dağıtmaya çalışacağız.” dedi.
Yenice, özellikle halk sağlını koruma açısından koronavirüs belasından bir an önce kurtulmak için kişisel izolasyon sağlamak, dolayısıyla vatandaşlarımızın bu konuda tedbirli olmaları, resmi yetkililerin açıklamalarını dikkate almaları, kurallara uymaları en önemli mesajları olacağını da sözlerine ekledi.
1 kişiye 1 ücretsiz maske dağıtımının yapıldığını da anımsatan Yenice, "Bugün 1 maske alan vatandaşımız yarın da gelse yine ücretsiz maskesini alabilir." diye konuştu.
Vatandaşlar ise; Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere göndermiş olduğu maskelerimizi Kars Valiliği görevlilerinden alıyoruz çok teşekkür ederiz açıklamasında bulundular. 




















Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.