Vali Öner Öğrencilerin sevincine ortak oldu

23 Şubat 2021 17:39

Vali Öner Öğrencilerin sevincine ortak oldu

KARS PUSULA / ADEM ALP

Bir yıllık aradan sonra okula giden öğrencilere Vali Hüseyin Öner’den ziyaret. Ülke genelinde Koronavirüs pandemi salgını nedeniyle ara verilen yüz yüze eğitimin bir yıl aradan sonra yeniden başlaması öğrencileri mutlu etti. Ardahan’da da başlayan yüz yüze eğitim ve okulların ders zili çalmasının ardından, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Merkeze Bağlı Yalnızçam Köyü İlkokulu ve Ortaokulunu Ziyaret ederek öğrencilerin mutluluğunu paylaştı.

2020-2021 eğitim öğretim döneminin 22 Ocak 2021'de başlayan yarıyıl tatili Milli Eğitim Bakanlığının köy okullarında ve anaokullarında 15 Şubat 2021 tarihinde yüz yüze eğitime başlama kararı almasının ardından Ardahan’da köy okullarında ve anaokullarında yüz yüze eğitim 15 Şubat tarihi itibari ile başladı.

Vali Hüseyin Öner, yüz yüze eğitime başlayan Yalnızçam Köyü Fatih Sultan Mehmet İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek, uzun bir aranın ardından öğretmenleri, arkadaşları ve okullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan öğrencilerle bir araya gelerek sevinçlerini paylaştı. Sınıfları ziyaret ederek, öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Öner, kitap ve çikolata hediye ettiği öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Koronavirüs tedbirleri alınarak köy yerleşim yerlerindeki ilkokullar ve ortaokullar bütün sınıf seviyelerinde derslerin tamamının yüz yüze eğitim yoluyla işleneceğini ifade eden Vali Öner, “Üç temel kural olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına dikkat etmesi gerekiyor, alacağımız tedbirlerle bu salgından kısa sürede kurtulacağız inşallah. Bugünden itibaren öğrencilerimiz de tedbirlere uyararak eğitime başladı, öğrencilerimiz için güzel bir eğitim öğretim yılı olmasını temenni ediyorum. İkinci yarıyılın tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Okulda görevli öğretmenlerle bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinleyen Vali Öner, 2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin hayırlı olmasını temenni etti.

Vali Öner’e Yalnızçam Köyü Fatih Sultan Mehmet İlkokulu ve Ortaokuluna gerçekleştirdiği ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut’ta eşlik etti.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.