• ötüken kars

Vali Öksüz'den yeni yıl mesajı

H.Düzenleme : 31 Aralık 2020 15:45
H.Ekleme 31 Aralık 2020 15:47

Vali Öksüz'den yeni yıl mesajı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali/Belediye Başkan Vekili Öksüz mesajında şu ifadelere yer verdi; İlimiz, ülkemiz ve dünya için önemli gelişmelerin yaşandığı, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi ve ilimizi de etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle çeşitli zorluklarla geçirdiğimiz bir yılı daha geride bırakıp, umut ve heyecanımızla, hep birlikte yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
2020 yılında ülkemizde ve dünyanın birçok yerinde Koronavirüs (Kovid-19) salgını başta olmak üzere, orman yangını, fırtına, sel, deprem gibi birçok doğal afetler yaşadık. Yaşanan felaketlerde dünya genelinde milyonlarca kişinin yaşamı olumsuz etkilendi. Meydana gelebilecek doğal afetlere karşı gerekli tedbirleri almamız ve hazırlıklı olmamız büyük önem taşımakta ve bireysel olarak da hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir.
2021 yılının, birlik ve beraberlik içinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü, devletimizi sımsıkı, birbirimizi sevgiyle kucaklayacağımız bir yıl olmasını diliyorum. 2020 yılında yaşadığımız olumsuzlukların 2021 yılında yaşanmamasını, özellikle küresel boyutta sağlık, sosyal ve ekonomik yaşantımızda büyük sorunlara yol açan Kovid-19 salgının bir an önce son bulmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.
Her şeye rağmen, 2021 yılı ve sonrasında kalkınma yolundaki çabalarımızı yeni başarılarla taçlandırdığımız, küresel, bölgesel ve yerel ölçekte ülkemizin ve ilimizin yıldızının daha da parlayacağı bir yıl olacağından hiç şüphe duymamaktayız. En büyük gücümüz devletimiz ve milli birlik ve beraberliğimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle; Karslı hemşehrilerim başta olmak üzere, aziz milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. 2021 yılının; Kars’ımız, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, barışa, dostluğa, kardeşliğe vesile olmasını, bereketli, huzurlu, mutluluk ve sağlık içinde geçmesini temenni ediyorum.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.