TELEFON HIRSIZLARI TUTUKLANDI

H.Düzenleme : 08 Aralık 2020 22:42
H.Ekleme 08 Aralık 2020 22:45

TELEFON HIRSIZLARI TUTUKLANDI

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars’ta telefon hırsızlığı gerçekleştiren 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Kazımpaşa Caddesi üzerinde faaliyette bulunan bir iş yerinden 35 bin lira değerinde 15 adet cep telefon çalan şahısları kamera görüntülerinden tespit etti.

Hırsızlık olayını A.M.K. (29) ve Azerbaycan uyruklu K.R. (28) isimli şüphelilerin gerçekleştirdiğini ve zanlıların çaldıkları telefonu Iğdır’da satmak için gittiklerini tespit etti.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü ile koordineli çalışan Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri zanlıların kaldıkları oteli tespit etti. Zanlılara yönelik düzenlenen operasyonda A.M.K. ve K.R. çaldıkları telefon ile yakalanarak gözaltına alındı.

Kars’a getirilen zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca şüpheliler üzerinde ele geçirilen 8 adet cep telefonu iş yeri sahibine teslim edildi.

Öte yandan hırsızlık şüphelilerinin Iğdır’da kayıtsız konakladıkları 2 ayrı otele 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında toplam da 27 bin 37 lira para cezası uygulandı.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.