SEYİT ERDEM; TÜRKİYE İKİ DEVLET BİR MİLLET VURGUSUNU İSPAT ETMİŞTİR

SEYİT AHMET ERDEM; TÜRKİYE İKİ DEVLET BİR MİLLET VURGUSUNU İSPAT ETMİŞTİR

07 Ekim 2020 09:01

SEYİT ERDEM; TÜRKİYE İKİ DEVLET BİR MİLLET VURGUSUNU İSPAT ETMİŞTİR
KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Işıklı Cami Alimi Seyit Ahmet Erdem; "30 yıllık ermeni işgalinde olan topraklarını geri almak isteyen Azerbaycan devletinin yanındayız dedi."
Erdem; "Azerbaycan ile Türkiye iki Devlet bir milletiz. Kanımızdır canımızdır. Hepimiz Müslümanız. 30 yıldan beri ermenistan işgali altında olan topraklarına taarruz başlatmıştır. Maşallah Allah yardımcısı olsun inşallah, iyi bir savaş taktiği ile ilerlemektedir. Bize düşen şimdilik gönlümüzle, ruhumuzla ve dualarımızla Azeri kardeşlerimizin, Azerbaycan askerlerimizin ve Azerbaycan devletinin yanında olduğumuzu herkes bilsin." 
Seyit Erdem; "Gerekirse bizlere de ihtiyaç olursa bütün Türk halkı olarak, Türk Milleti olarak ülkemizdeki her ferdimiz Azerbaycan'a gidip Azerbaycan topraklarında işgalcilere karşı durmaya onları işgal ettikleri topraklardan defetmeye hazırız. Bu mücadele ve destek ruhu tüm milletimizde vardır. Azerbaycan halkının morali yüksek, sürekli görüşmeler yapıyoruz. Türkiye her zaman olduğu gibi bugünde yüksek moralle ve yüksek desteği ile Azerbaycan halkının ve devletinin yanındadır. Devletimizin, Hükumetimizin, halkımızın ve Siyasilerimizin hepsi yekvücut Azerbaycan'ın yanında yer alması hepimizi memnun etmiştir. Allah'ın izniyle en yakın zamanda Azerbaycan en kısa zamanda Karabağ'ı Ermenistan barbarlarından kurtaracaktır. Allah Türkiye’ye, Türk Askerine ve Mehmetçiğine zeval vermesin her yönüyle Azerbaycan'ın yanında olduğunu his ettirmiştir ve “İki Devlet Bir Millet” vurgusunu ispat etmiştir dedi." 



Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.