Selim'de Coşkun Altun Sesleri Yükseliyor

29 Şubat 2024 14:08

Selim'de Coşkun Altun Sesleri Yükseliyor

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars’ın Selim İlçesinde seçim çalışmalarını yürüten Belediye Başkanı ve Adayı Coşkun Altun’a halk büyük ilgi gösteriyor. Mevcut Belediye Başkanı olan ve Selim İlçe Belediye Başkanı ve Adayı olan Altun 31 Mart yerel seçimlerinde üçüncü kez aday oldu. Başkan Altun’a ilçede büyük ilgi var.
Başkan Coşkun Altun ise halkın sevgisine ve teveccühüne mazhar olmak benim için gururdur dedi. Altun ; 2014 Yılında sevgili ilçe halkımız bizleri bu göreve laik görerek bize bu görevi teslim etti. Biz o günden bugüne Allaha hamd olsun “Halka Hizmet Hakka Hizmet” anlayışıyla halkımıza hizmet ettik. Hizmetlerimizi hem sahaya, hem ilçeye, hemde insanların gönlüne girme konusunda elimizden gelen her türlü gayreti sarf ettik. Başkan Altun, ilçemizde güzel çalışmalar ve hizmetler yaptık yapmaya devam edeceğiz. İnşallah 3. Dönemizde az yaptık daha çok yapmaya gayret edeceğiz anlayışıyla inşallah 3. Dönem hizmet etmek amacıyla vatandaşımızın, halkımızın ve ilçemizin karşısına çıktık. Vatandaşımızın evine, işyerine, caddesine sokağına kadar gidiyoruz. Gönüllere girmeye devam ediyoruz, eksikliklerimiz vardır diyoruz tamamlamaya çalışıyoruz. Ama şunu da hiçbir zaman unutmuyoruz, yöneticilikten önce insan olmayı becermek için bu ilçede huzuru, kardeşliği oturtmak için yıllardır gayret sarf ediyoruz onu da çok şükür taraflı, tarafsız gayretlerimizle sürdürmekte olduk. İnşallah 3. Dönemimizde, Allah’ın izniyle Selim ilçemize 2014 yılında başlattığımız hizmet atılımını 2024’ten 2028 yılına kadar ilçemize hizmetler getirme anlamında çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşlarımızın da o mihver de bizlere bakış açısı vardır, destekleri vardır, tekrar seçilmemiz için bizimle yol yürüyen dava arkadaşlarımız vardır, kısacası Selim’in hepsi vardır, Terekemesiyle, kürdüyle, yerlisiyle, çerkeziyle hep beraber yekvücut olmuşuz her zaman sloganımız budur “Selim Aklı Selim, Halim Selim” 2024’te Ak Parti ile güzel bir Belediyecilik daha görecek inşallah.
Kars’ın Selim İlçesinde Ak Parti Belediyeciliğine sonuna kadar destek olacaklarını ifade eden vatandaşlar, mevcut Belediye Başkanı ve 3. Dönem başkan adayı olan Coşkun Altun’a tam destek veriyor. “Selim Aklı Selim, Halim Selim” sloganıyla Belediye Başkanı Altun’a sahip çıkan ilçe halkı, Selim ilçesinin 2014 yılından itibaren ilçe olmaktan çıkıp adeta şehir yapısına döndüğünü ifade eden vatandaşlar, İlçemize; “Doğal-Gaz, Şehirlerarası Otogar binası, enerji üretim merkezi, toptancı hali, hayvan pazarı, Selim ilçe Meydanı ve parklar, kilit parke taşı yollar, asfalt yollar, bisiklet yolları, dere ıslah çalışmaları, yeşil alanlar, yapımı devam eden sanayi tamirhaneleri, Selim Belediyesi Binası, 500 kişi kapasiteli konferans ve sahne salonu gibi sayısız hizmeti ilçemiz ile buluşturdu. Bizler de bugün başkanımızın yanındayız ifadelerini kullandılar.”
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.