Selim Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan parkının açılışı yapıldı

24 Temmuz 2023 20:23

Selim Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan parkının açılışı yapıldı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Selim Belediye Başkanı Altun İlçede yatırım ve hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Kars’ın Selim İlçe Belediye Başkanı Coşkun Altun il genelinde hizmet veren belediyelerin en başarılısı. Başkan Altun, "İlçede alt yapı ve üst yapıların tamamını en kaliteli şekilde hizmete sunarken, diğer illerin belediyeleri ile yapmış olduğu sosyal projelerle ilçede yeşil alan, eğlence ve dinlence parkları ile Yeşil Selim’i yaşanır bir yer haline getirdi. İlçede, Kanalizasyon altyapısı, Doğal-gaz, Şehirler arası otogar, kapalı sebze hali, sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon bakım evi, kaldırım, yol, ilçe içme suyu şebeke hattı yenileme, ilçe belediye hizmet binası, eğitim öğretimini sürdüren öğrencilere ders kitapları ve kaynak kitap desteği, oto tamir sanayi (yapımı devam ediyor), bisiklet ve yürüyüş yolları, ilçe içerisinden geçen çayın temizliği ve ıslahı, ilçe hayvancılığına büyük katkı sunan modern hayvan pazarı, ilçe imar planı, belediye itfaiye ve hizmet araçları daha bir çok hizmeti ile ilçenin gelişmesine ve büyümesine katkı sunuyor." Başkan Coşkun Altun, İlçede belediye imkanları ile gerçekleştirdiği çalışmaların yanı sıra büyük şehir belediyeleri ile kardeş belediyecilik protokolleri ile ilçede yeşil alan ve parkların da kurulmasına öncülük ediyor.
Selim Belediyesi Kardeş Belediyecilik projesi kapsamında İstanbul Eyüpsultan belediyesi ile yaptıkları “Selim Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan parkının” yapımını birlikte gerçekleştirdiler. Parkın açılışında bir konuşma yapan Başkan Altun, “katkılarından dolayı Eyüpsultan Belediye Başkanı Sayın Deniz Köken ve ekibini ilçemizde ağırlamaktan onur duyduk. Açılışını yaptığımız Selim Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan parkının yapımında desteklerinden dolayı ilçem adına şükranlarımı sunarım.” Dedi.
Konuşmaların ardından Recep Tayyip Erdoğan parkının açılışını Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Selim İlçe Belediye Başkanı Coşkun Altun, çok sayıda davetli ve vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.  

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.