Özhaseki, Kars’ta Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yaptı

26 Nisan 2023 20:11

Özhaseki, Kars’ta Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yaptı

KARS PUSULA / ADEM ALP

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kars’ta Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yaptı. 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki bir dizi açılış ve temaslarda bulunmak üzere havayoluyla Kars’a geldi. Havalimanında karşılanan Özhaseki daha sonra partisinin Haydar Aliyev Caddesindeki Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı.
Düzenlenen açılış töreninde Merkez İlçe Başkanı Muhamer Sancar, İl Başkanı Kadir Sarıdağ, AK Parti Kars Milletvekili adayı Serkant Aykul, Adem Çalkın ve Prof. Dr. Yunus Kılıç ile 65.dönem UDH Bakanı ve Kars Milletvekili Ahmet Arslan birer konuşma yaptılar.  IMF’nin memurların gelip Türkiye’de emir verme derdinin bittiğini söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “2019 seçimlerinden sonra İstanbul Belediyesi'ne 45 bin kişi adam aldılar. Ya keşke 5 bin kişi deprem bölgesine gönderselerdi orada hizmet etselerdi. Onların öyle bir derdi yok. Ama bizim bir derdimiz var ondan dolayıdır ki gece gündüz demeden çalışıyoruz. 20 yıldır iktidarız. Bu 20 yıl boyunca siyasete getirdiğimiz yenilikler, yaptığımız hizmetler, kazandırdığımız eserler, vatanın dört bir tarafında attığımız imza ile çok şükür adeta sessiz bir devrim yaşandı. Elhamdülillah günümüz hizmetle geçti. 2000’lerin başında unutmayalım. Devlet memuruna maaş ödeyemezken, kaloriferler devlet dairelerinde yanmazken, çocuklarımız okula gittiğinde öğretmenler ‘odun getirin evladım burada üşüyoruz’ derken öyle bir dönemde IMF'ye esir olmuş vaziyette, IMF'den gelecek memurların törenle karşılandığı bir anda çok şükür sizler oy verdiniz, destek verdiniz, Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi işbaşına geldi. Ve o günden bu tarafa bakıldığı zaman IMF'ye borçlar bitti, IMF'nin memurları gelip artık Türkiye'ye emir veremiyor. Biz kendi uçağımızı üretiyoruz. İHA'larımız, SİHA'larımız, TİHA'larımız Kızıl Elmalarımız havada, gökyüzünde uçuşuyor. Üstelik bunları  yurt dışına satıyoruz, uçak gemimizi yapıyoruz, yerli arabamızı ürettik elhamdülillah. Nerede canım, yerli araba nerede, ne gelsin? Falan diyorlardı. Şimdi çıkınca sesleri kesildi. Hiç ağızlarını açmıyorlar. Doğal gazımızı bulduk ve onun ilk müjdesi olarak da bir seneye yakın süre içerisinde belli bir miktarın bedava olarak verilmesini Cumhurbaşkanımız talimat verdiler. Çok şükür büyüyen bir Türkiye var üzerinde oyun kurulan değil, artık oyun kuran bir Türkiye var. Bunu hepimiz biliyoruz. Bu hizmetlerden, emin olun her taraf nasibini aldı.” dedi.
Seçim arefesinde iki tane ciddi ittifakın olduğunu dile getiren Özhaseki, “Birisi bizim içinde bulunduğumuz ittifak. Bizim ittifakımızın en temel özelliği yerli ve milli oluşumuzdur. Bizim at pazarlığımızla, kumar masalarıyla işimiz yok. Önüne geçen herkese bir Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı vererek devlet iradesi olmaz. 14 bin tane, 8-10 bin tane oy almış, şehirlerde temsilcileri bile olmayan adamlara Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı vererek devlet idare edilmez. Karşı tarafta da bir ittifak var sayıyı şaşırdık artık, kaçtalar şuanda bilmiyoruz. ‘6 diyorlardı, vay sakladınız, masanın altında, 7’ diyorduk şimdi 2 tane belediye başkanını sanki memleketlerine bir iş yapmışlar gibi daha çivi çakmadılar Ankara’ya ve İstanbul’a, 2 de onlara verdiler Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı 9 oldu. Muharrem beye gittiler kabul etmedi orada kaldı ama rastladıkları herkese Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve bakanlık teklif ederek bir devlet idaresine talip olan adamlar var. Hayretle izliyoruz. Bunların yetişme tarzları, dünyaya bakışları, sosyal, siyasal ve ekonomik olaylara bakışları aynı değil ve bir gün olsun yanlarına eşlerini alıp bir diğerine çay içmeye gitmiş değillerdir. Ayrıca birbirlerini de çok sevdikleri söylenemez. Peki nasıl oldu da bir araya geldi bunlar. Bunları bir araya getiren motivasyon nedir? Tek sebebi Recep Tayyip Erdoğan gitsin ne olursa olsun diyorlar.” ifadesini kullandı.
Amerika Birleşik Devleti conilerinin Recep Tayyip Erdoğan’a oklarını çevirdiğini söyleyen Özhaseki konuşmasını şöyle sürdürdü: “ABD diye bir ülke var güney tarafa gelip yığınak yapıp, 10 bin kilometre öteden gelip milyarlarca dolar harcayıp orada bulabildiklerinin eline silah verip dağa gönderip, kardeşliğimize kurşun sıkanlar, bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü ortadan kaldıranların başındaki o coniler kimi istemiyorlar, kime doğru çevirdiler oklarını Recep Tayyip Erdoğan’a doğru biliyoruz biz. Dostuz dedikleri ve durmadan düşmanlık eden bize AB ülkeleri oklarını Recep Tayyip Erdoğan’a çevirdiler. İhtilal denemesiyle Türkiye’yi geriye götürmeye çalışan Amerika’nın kucağında oturan o şizofren yapı ve onun elemanları gece gündüz Recep Tayyip Erdoğan’a düşmanlık ediyorlar. Meclise geldikleri halde yerli ve milli olmayan, İstiklal Marşına saygı duymayan, bayrağımızı görünce duygulanmayan, ezana saygısı olmayan bir sürü adam var bunların okları da Recep Tayyip Erdoğan’a çevrilmiş. Bunca kötünün istemediği bir yiğit Anadolu kardeşimizi yalnız bırakmayacağız gece ve gündüz inşallah yanında durmaya devam edeceğiz. Bugün burada yanımda duran 3 kardeşinize de ne kadar çok oy verirseniz bu kardeşlerimizin de Ankara’da o kadar yüksek kabiliyet temsili olur. O yüzden tüm hemşehrilerimizin bu 3 kardeşimize sahip çıkması lazım.” 
Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezi kurdele kesimiyle açıldı. Açılış sonrası Özhaseki ve beraberindekiler vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.