Öner Çifti Ardahan esnafı ile buluşmaya devam ediyor

31 Ocak 2023 20:06

Öner Çifti Ardahan esnafı ile buluşmaya devam ediyor

KARS PUSULA / ADEM ALP

Ardahan Valisi Hüseyin Öner ve Eşi Zehra Mine Öner ilde hizmet veren esnafları tek tek ziyaret ederek esnafların durum ve ihtiyaçları çözümü noktasında yardımcı oluyorlar. 
Kent merkezinde esnaf ziyaretlerini sürdüren Vali Öner esnaf ziyaretleri kapsamında, Cumhuriyet Caddesinde traktör ve tarım makineleri satışı mağazası sahipleri Özkan Kuruçam ile Özgür Fidan’a ait Canlı hayvan alım satım işyerlerine ziyarette bulundu.
Esnaflarla yaptığı sohbette, Ardahan’ın tarım ve hayvancılık alanında daha fazla kalkınması ve ekonomik kazancın artırılması hedefiyle yapılan proje, çalışma ve hizmetlerin yanı sıra kenti her alanda ilgilendiren çeşitli konular üzerine değerlendirmelerde bulunan Vali Hüseyin Öner, 2023 yılının bereketli ve bol kazançlı bir yıl olması temennisinde bulundu. Kent esnafı da Vali Öner’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Vali Öner’in eşi Zehra Mine Öner ise, Ardahan’da hizmet veren girişimci kadın esnafları ziyaret ederek hizmetleri hakkında bilgi alış-verişinde bulundu. Kadınların iş hayatında daha fazla yer alması, bu konuda farkındalık oluşturulması ve kadın girişimcilerin motivasyonunu arttırmak amacıyla ziyaretlerini sürdüren Zehra Mine Öner, il merkezinde marangozluk üzerine işletmecilik yapan Neslihan Irmak ve Terzi işletmeciliği yapan Suzan Ocak'ı iş yerlerinde ziyaret etti. İşlerin durumu hakkında bilgi alan Öner, girişimci kadın esnaflara hayırlı işler diledi.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.