Ölçülü Köyünün Yolu Tamamlandı

05 Aralık 2021 21:24

Ölçülü Köyünün Yolu Tamamlandı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars’ta, 140 kilometrelik köy yollarının yapım çalışması tamamlandı. 2021 yılında Kars il genelinde birçok köyün yol yapım çalışması tamamlanarak hizmete girdi. Kars İl Özel İdaresi tarafından yürütülen, Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt yol, Sıkıştırılmış beton yol (SSB), Asfalt ve Satı kaplama ile gerçekleştirilen yol yapım çalışması 2021 yılı çalışma sezonunu tamamlamış oldu.
İl Özel İdaresi yol yapım çalışması sonucu, Ölçülü köyüne 5 kilometre (BSK) Bitümlü sıcak karışım asfalt yol yapımının tamamlanmasının ardından, 65. Hükumet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Sancar ve İl Özel İdaresi yetkilileri ile birlikte Ölçülü köyüne giderek tamamlanan yolda incelemelerde bulundular.
Alt yapısı yapılan ve sıcak asfaltı atılan köy yolları hem modern görünüme kavuştu, hem de bozulmadan uzun yıllar vatandaşların ulaşımını sıkıntısız bir şekilde sağlayacak. 6 Metre genişliği ve iki adet menfez köprüsünün de yapıldığı, 5 Kilometre uzunluğundaki Ölçülü Köyü yolunun yapımından memnuniyet duyan köylüler, Milletvekillerine, Köylüleri adına Ölçülü Köyü Muhtarı Şerafettin Üstebay, yapılan yol çalışmasından dolayı Milletvekillerine ve Kars İl Genel Meclisine teşekkür etti.
65. Hükumet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, İnsanımız hizmetin en iyisine layık diyerek; grup köy yollarımız başta olmak üzere; köy yollarımızı sıcak asfalt veya beton kaplama yapmaya devam ediyoruz. Ölçülü köy halkının memnuniyeti bizim memnuniyetimiz diyerek; imkan oluşturmaya ve hizmet kervanını yürütmeye devam edeceğiz dedi.

Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ise, Gördüğünüz gibi AK Parti Hükumetleri geçmişten bugüne kadar Kars şehir merkezinde olduğu gibi, köylerinde, ilçelerinde ve beldesinde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir dedi.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.