Okullar Arası Badminton Turnuvasında Kars Ziya Gökalp Orta Okulu Birinci Oldu

18 Ocak 2023 14:45

Okullar Arası Badminton Turnuvasında Kars Ziya Gökalp Orta Okulu Birinci Oldu

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars'ta Okullar arası Badminton turnuvası bugün tamamlandı. Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Gençlik Spor Müdürlüğü iş birliği ile, okul sporları kapsamında düzenlenen Badminton il birinciliği turnuvası Halitpaşa Okulu Spor Salonunda gerçekleştirildi. 
Düzenlenen turnuva sonucunda, Ziya Gökalp orat okulu Yıldızlar Kız-erkek takımı il birincisi oldu. 
Ziya Gökalp Orta Okulu yıldızlar Kız-erkek takımı Antrenörleri Demet Sümbül Yağcı öncülüğünde yenilgisiz bir şekilde turnuvayı tamamlayarak ileriki bir tarihte yapılacak olan bölge müsabakalarına Kars ilini temsilen katılacaklar.
Konuyla ilgili bilgi veren Badminton Kars İl Temsilcisi ve Antrenörü Pınar Yağmur Toprak Şunları söyledi; "Bugün burada tamamlanan turnuvamız 2022-2023 okul sporları yıldız erekler ve Yıldız kızlar il birinciliği. Turnuvamız İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kars Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenmektedir. Erkek takımdan dört okulumuz katılırken, Kız takımından ise beş okulumuz katıldı. Erkek Sporcu sayımız 20, Kız sporcu sayımız 25 turnuvaya toplamda 45 sporcu ve 17 hakem ile katılmış oldu. Bu turnuva sonucunda birinci olan kız ve erkek takımlarımız Doğu Anadolu bölgesinde yapılacak olan bölge turnuvalarında ilimizi temsilen katılacaklardır." Dedi. 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.