ÖĞRENCİLERE GİTAR HEDİYE EDİLDİ

03 Eylül 2021 20:05

ÖĞRENCİLERE GİTAR HEDİYE EDİLDİ

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars’ta gitar kursuna katılan öğrenciler Mini Akustik Dinletisi gerçekleştirdi. Protokol üyeleri kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere gitarları hediye etti.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ve “ÇOGEP” tarafından finanse edilen “Geleceğe EMNİYETLİ Adımlar” projesi kapsamında  yaz döneminde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak gerçekleştirilen Gitar Kursunun tamamlanması ile kursa katılım sağlayan 10 öğrenci Mini Akustik Dinletisi hazırladı.
Hayata geçirilen proje ile birlikte, gençlerin suç ve suç ortamından uzak tutularak aralarındaki iletişimin güçlendirilmesi ve kendi iç dinamiklerinin ortaya çıkarılmasına katkıda bulunulmuş, kendilerini toplum önünde kolaylıkla ifade edebilme ve kanıtlama imkanı sunulmuş; ayrıca etki çevrelerine aktarabilecek seviyede birer rol model olmalarını sağlamak amaçlanmıştır.
Kars Valiliği tarafından Kars Kalesi eteklerinde yapımı devam eden Bedestende yapılan Mini Akustik Dinletisine Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
Çeşitli türkülerin seslendirildiği dinletide kursa katılan öğrencilerin gitarları Öksüz, Sağdıç ve Acay tarafından öğrencilere hediye edildi.

Program hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.