ÖDÜL VETERİNER HEKİMLERİNİN SORUNLARINI DİLE GETİRDİ

VHO BAŞKANI ÖDÜL VETERİNER HEKİMLERİNİN SORUNLARINI DİLE GETİRDİ

14 Ocak 2020 13:02

ÖDÜL VETERİNER HEKİMLERİNİN SORUNLARINI DİLE GETİRDİ
KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ercan Ödül Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünde yapılan Kamu ve Serbest Veteriner Hekimlik hizmetlerinin görüşüldüğü toplantıya katıldı.

Gıda ve Kontrol Genel Müdür Vekili Dr. Harun Seçkin, Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Veli Gülyaz, Daire Başkanları Bayram Sertkaya ve Mustafa Bebek, TVHB Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, 2. Başkan Muhlis Atay, Genel Sekreter H. Haluk Aşkaroğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Sağlam, Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül ile Afyon, Ankara, Balıkesir, Düzce, Eskişehir, Hatay, İstanbul, İzmir, Mersin, Sakarya, Samsun ve Tokat Veteriner Hekimleri Odası Başkanları katıldığı toplantıda Veteriner Hekimlik Mesleğinin Kamu ve Serbest alanda yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri dile getirildi.

Toplantı sonrasında konuşan Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül “ Veteriner Hekimlik mesleğinin sorunlarının bizce en önemli çözüm odağı Tarım ve Orman Bakanlığımız. Bakanlığın en önemli Genel Müdürlüklerinden biri olan Gıda ve Kontrol Genel Müdürümüz Dr. Harun Seçkin ve Genel Müdürlüğün üst düzey bürokrat kadrosunun katıldığı toplantıya Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanımız Sayın Ali Eroğlu ve Yönetimi biz bazı bölge odalarını da davet ederek Bölgemizde yaşanan bazı mesleki sorunlarımızı ilk ağızdan Sayın Genel Müdüre iletme fırsatı yakalamamızı sağladı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren toplantıda Sayın Genel Müdürümüze evsahipliği ve sabırla bizleri dinleyip çözüm önerilerimizi dikkate aldıkları için teşekkür ederiz. “ diye sözlerini noktaladı.










Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.