NE ECZANE NEDE MEDİKAL.?

NE ECZANE NEDE MEDİKAL.?

04 Nisan 2020 21:36

NE ECZANE NEDE MEDİKAL.?
KARS PUSULA / ADEM ALP

NE ECZANE NEDE MEDİKAL.?
Kars'ta vatandaşlar İnşaat alanında kullanılan maskeler koronavirüsten korunmak içinde kullanılmaya başlandı. Son günlerde şiddetli şekilde artan ve ilimizde de insan ölümlerine sebep olan koronavirüsün'den korunmak için vatandaşlar nalburiyelere akın ediyor. 
Koronavirüs salgınından korunmak için sağlık bakanlığı tarafından yapılan uyarılar sonucunda medikal ve eczanelerde maske fiyatları üç dört katına çıkması vatandaşı eczane veya medikal yerine nalburiye dükkanlarına yönlendirdi. 
Eczane ve Medikal de fahiş fiyata satılan, maskeleri alamayan vatandaşlar nalburiye dükkanlarında satılan ve inşaat işçilerinin çalıştıkları inşaat alanlarında toz, kireç, çimento ve boya gibi maddelerden korunmak için kullandıkları maskelere yöneltti. 
Nalburiye sahibi Yakup Demir, korona virüsü nedeniyle elimizde bulunan inşaat maskeleri şimdi yok. Çünkü vatandaşların eczane ve medikallerden bu maskeleri alacak gücüde kalmadı. Şuanda vatandaşlarımız biz nalburiye dükkanlarına gelerek bu maskeleri alıyorlar. Öyleki iki günde yüzlerce maske sattık dedi. 



















Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.