Mütevelli Heyeti Seçimleri Yapıldı

16 Mart 2021 15:00

Mütevelli Heyeti Seçimleri Yapıldı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde 23 Mahalle Muhtarını temsilen görev yapmak üzere Kars Yusuf Paşa Mahalle Muhtarı Ahmet Ferit Koç, Merkez Köy Muhtarlarından Akdere Köyü Muhtarı Dünyamalı Kızılaslan seçildi. Mütevelli heyeti seçimi yapıldı.

Kars Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında 2021 yılında bir yıllık görev yapacak mütevelli heyeti seçimi yapıldı.

Seçim; Kars Halk Eğitim Müdürlüğü çok amaçlı salonunda yapıldı. Kars merkezde bulunan 23 mahalleyi temsilen Yusuf Paşa Mahalle Muhtarı Ahmet Ferit Koç oyların tamamını alarak 2021 yılı mütevelli heyetine seçilirken, Merkez Köy Muhtarlarının seçiminde ise Akdere Köyü Muhtarı Dünyamalı Kızılaslan 24 oy alarak 2021 yılı vakıf çalışmalarında mütevelli heyetine getirildi.

Kars Yusuf Paşa Mahalle Muhtarı Ahmet Ferit Koç, Bu yıl ikinci kez Kars Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetine seçildim. Beni bu göreve laik gören bütün Mahalle Muhtarı arkadaşlarıma teşekkür ederim dedi.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.