Murat Bakırhan'a Oda Başkanlarından destek

26 Mart 2022 22:08

Murat Bakırhan'a Oda Başkanlarından destek

KARS PUSULA / ADEM ALP

Başkan Adayı Murat Bakırhan'a Oda Başkanlarından destek. Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlık seçimlerine kısa bir süre kala, esnaf odalarından da başkanlık seçimlerinde aday olan oda başkanlarına destek ve birlik mesajları verilmeye başlandı. Kars ESOB Başkanlığı için aday olan, Kars Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Murat Bakırhan’a destek veren oda başkanları düzenlenen toplantıda adayımız Bakırhan’dır dediler. 
Düzenlenen destek toplantısında konuşma yapan Kars ESOB Başkan Adayı ve Kars Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Murat Bakırahan şu ifadeleri kullandı.
Bakırhan; Bugün yedi oda başkanımızın bizlere teveccüh göstererek destek vermelerinden dolayı memnuniyetimi ve mutluluğumu bir kez daha ifade etmek isterim. Kars Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı bazı odaların bizleri desteklemesi ve birlikte yola çıkmamız Kars esnafımız içindir dedi. 
Başkan adayı Bakırhan sözlerini şöyle sürdürdü: “Adaylığım sürecinde bizlere en kalpten desteği veren odalarımız oldunuz. Bunu da yakından hissetmenin tabi ki mutluluğunu, gururunu yaşıyorum. İnşallah bize olan güveninizi de boşa çıkartmayacağız. Bize olan teveccühünüzü de boşa çıkartmayacağız. İnşallah güzel işler doğru işler yapacağız. Edindiklerimizi ilimiz esnafına katkı sunmak için sağlarız. Çünkü makamlar bir şeyler alınacak yerler değil, bir şeyler katılacak yerlerdir. Çalıştıkça gelişeceğiz, geliştikçe çalışacağız. Koşacağız, koşturacağız. Tüm ekibimizle de inşallah ilimize ve Esnafımıza layık hizmetler sunacağız dedi.” 
Bakırhan, Bugün burada, bu kutlu davamızda yanımızda olduğunu ve desteklerini sunan; Mobilyacılar Odası Başkanı Turgut Gökalp ve yönetimine, Kahveciler Odası Başkanı Onur Yılmaz ve yönetimine, Tamirciler Odası Başkanı Ömer Beyribey ve yönetimine, Kasaplar Odası Başkanı Servet Özyılmaz ve yönetimine, Digor Esnaf Odası Başkanı Cemal Bölgi ve yönetimine, Kağızman Şoförler Odası Başkanı Nusret Kılıç ve yönetimine, Bakkallar odası yönetimime esnaf odaları birliği seçiminde şahsıma verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.