Milletvekili Çalkın Alpaslan Anadolu Lisesini ziyaret etti

02 Aralık 2023 16:53

Milletvekili Çalkın Alpaslan Anadolu Lisesini ziyaret etti

KARS PUSULA / ADEM ALP

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın haftalık Kars programı kapsamında bu hafta eğitim öğretim kurumlarını ziyaret ederek ilgililerden bilgi aldı.
Milletvekili Çalkın, Kars’ta devam eden ve tamamlanan yatırımların yanı sıra eğitim ve sağlık alanında da eksikliklerin giderilmesi adına yerinde incelemelerde bulunarak çözüme kavuşturuyor.
Bu haftaki Kars programında AK Parti İl Başkanı Muammer Sancar, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Kaya ile birlikte, Alparslan Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmenler ve okul idarecileri ile bir araya gelerek, Okulun eğitim imkanlarını, okulun eksikliklerinin giderilmesi ve iyileştirmek için neler yapılabilir hususunda istişarelerde bulunan, öğrencilerin talep ve isteklerini de dinleyen Milletvekili Çalkın eğitim de aksaklık ve eksiklik kabul edilemez dedi.  
Milletvekili Çalkın, “Eğitim de aksaklık ve eksiklik kabul edilemez.” İl genelinde eğitim öğretimin sürdürülebilmesi adına hiçbir eksikliğin olmaması ve eğitimin aksamaması için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle istişare ederek her türlü tedbir almaktayız ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.