• ötüken kars

MHP Kars İl Başkanlığından İftar Yemeği

25 Nisan 2022 22:13

MHP Kars İl Başkanlığından İftar Yemeği

KARS PUSULA / ADEM ALP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanlığı tarafından iftar yemeği düzenlendi. 
Öğretmen Evi’nde düzenlenen gerçekleştirilen iftar yemeğine MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Taner Gökçek, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, ilçe yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından okunan Ezan ile katılımcılar orucunu açtı. Düzenlenen iftar programının da konuşan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, “Ramazan birliktir, berekettir, rahmettir, kardeşliktir, bir lokma ekmeyi bölüşmektir, aç olanı doyurmak, çıplak olanı giydirmektir. Bizler de MHP Kars İl Teşkilatı olarak; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin talimatlarıyla, “Dayanışma ve Kardeşlik Kampanyası” kapsamında Ramazan ayının ilk günlerinde ihtiyaç sahibi 400 ailemize Ramazan kolisi yardımında bulunduk. Akabinde Kadın Kollarımızın tespit ettiği ihtiyaç sahibi çocuklarımıza; elbise, ayakkabı, süt, mama, çocuk bezi yardımında bulunduk. Bunlarla da yetinmeyerek yine tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi 300 ailemize alışveriş kartı yardımında bulunduk. Yüce Allah, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hayırsever insanlarımızdan razı olsun.  Hepsine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu güzel birlikteliği, bu güzel birlik ve beraberliğimizi Cenab-ı Allah bozmasın.” dedi.

Ülke olarak çok zor bir dönemden geçtiğimizi söyleyen Başkan Adıgüzel, “İçerden ve dışardan Türk’ün iradesi, Türk’ün vatanı esir alınmak isteniyor. Dün emperyalistler; Gezi eylemlerinde yapamadıklarını, Hendek-Çukur olaylarında yapamadıklarını, 15 Temmuz da yapamadıklarını şimdi patates, soğan, domates, benzin, dolar, ekonomi ile yapmaya çalışıyorlar. Bunlara karşı çok uyanık olmalıyız. Bugün zilletin bileşenleri Cumhur İttifakına karşı Amerika’dan medet ummakta, Amerika’dan iktidar dilenmekteler. Amerika ve İngiltere büyükelçilerinin kapılarında el pençe divan durmaktalar. Sosyal medya da yalan, iftira, algı yaratmaktalar ama milletimiz bunların tuzaklarına düşmeyecek kadar basiret sahibidir. Fetöden, Kandilden aldıkları emir ve talimatlarla sistematik bir şekilde Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Sayın Genel Başkanımız, Liderimiz Devlet Bahçeli Beye saldırı içindeler. Tarla kongrelerinde yapamadıklarını sosyal medya da yapmaya çalışıyorlar. Ne kadar hain, ihanetçi, zillete düşmüş varsa hepsi, MHP’den o kadar korkuyor ki. Zillet İttifakının fondaş medyası ve fondaş anketörleri 53 yıllık mazisi şan ve şerefle dolu olan Milliyetçi-Ülkücü Hareketi, baraj altı gösterme yarışına girmişler. Ey hainler, ey gafiller,  ey ruhlarını, fikirlerini emperyalistlere satmış 6’lı masanın kuklaları size sesleniyorum!  Bu hareket dualıdır, bu hareket kutludur, bu hareket binlerce yiğidini şehit vermiş yüce bir harekettir. Barajlarınızı yıka yıka geliyoruz, ihanetlerinizi vura vura geliyoruz, önde Türkmen Beyi ardında milyonlarca çerisiyle birlikte; biz bu sinsi kuşatmayı yaracağız, Türk milletini düştüğü bu dar boğazdan kurtaracağız. Patatesle, soğanla, ülkemizi esir alamayacaksınız. Arkanıza aldığınız şer güçlerle Cumhur İttifakını yıkacağınızı mı sanıyorsunuz? Yıkamayacaksınız! Çünkü Cumhur İttifakı: Karabağ da hürriyetin adı, Fırat Kalkanı’nda, Zeytin Dalı’nda, Barış Pınarında, Kandil de, Gabar da, Cudi de, Çemçe-Madur da bekamızın teminatı, Mavi vatan da bağımsızlığımızın bekçisidir. Hülasa; Türk’ün umudu, Türk’ün kalesi, Türk’ün son savunma hattıdır Cumhur İttifakı! Biz seferle emrolunduk, zafer Allah’tandır. Milliyetçi-Ülkücü Hareketi hak ettiği en güzel yerlere taşımak için; gece uyumayıp, gündüz oturmayacağız, yılmayacağız, yıkılmayacağız, yorulmayacağız, inanın ve iman edin her şeye rağmen Başaracağız! Bu vesileyle mübarek Ramazan-ı  şerifin Türk İslam alemine ve mazlum milletlere hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, yaklaşan Ramazan bayramınızı en kalbi duygularımla kutlarım. Yüce Allah, tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları, ibadet ve itaatlerimizi kabul etsin. Bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz için hepinizi en içten, en samimi, en ülkücü duygularımla selamlıyor Allah’a emanet ediyorum.” diye konuştu.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.