Keçiören'de Sarıkamış Şehitlerini Anma Töreni Düzenlendi

25 Aralık 2022 21:43

Keçiören'de Sarıkamış Şehitlerini Anma Töreni Düzenlendi

KARS PUSULA / ADEM ALP

Başkent Ankara’nın Keçiören Belediyesi ile Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Merkezi tarafından Sarıkamış Şehitleri’ni Anma Programı düzenlendi. Bu yıl 6’cısı düzenlenen anma törenlerine çok sayıda vatandaş katıldı. Anma programı kapsamında Keçiören ilçesi Kalaba Mahallesi'nde ‘Sarıkamış Şehitleri’nin’ adının verildiği sokağın açılışı yapıldı. Törene katılan protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş sokağın açılışının ardından ellerindeki Türk bayraklarıyla Kalaba Kent Meydanı'nda bulunan Sarıkamış Şehitleri Anıtı'na yürüdüler. 
Başkent Ankara’da düzenlenen törene AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören Kaymakamı Mehmet Akçay, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. 
Törende konuşma yapan Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, KAI Federasyonu ve Keçiören Belediyesi ile düzenlediğimiz Sarıkamış Şehitlerimizi Anma Programımızı ve Sarıkamış Şehitleri Sokağının açılışını yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Şehitlerimizi rahmetle minnetle saygıyla anıyoruz. Ruhları Şadolsun. 
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.