KAÜ'DE MODA SERGİSİ AÇILDI

14 Mart 2022 21:45

KAÜ'DE MODA SERGİSİ AÇILDI

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Kafkas Üniversitesi Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Tasarım bölümü Moda tasarımı Programı öğrenci ve Öğretim Görevlileri Şöhret Sel ve Elif Turan Aslan danışmanlığında 1. ve 2. Sınıf öğrencileri tarafından 45'e yakın eser Moda severlerin ve ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Karma Sergide öğrenciler deneysel giysi tasarımı, temel sanat eğitimi, güzel sanatlar dersinde kazandıkları bilgi, beceriyi ve emeklerini ortaya koyarak hazırladıkları eserlerini sergilediler. 
Kars Kafkas Üniversitesi Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı bölümü öğretim görevlileri ve öğrencileri tarafından, hazırlanan bir birinden güzel tasarımlar Kafkas Üniversitesi Ahmet Arslan Kongre ve Sergi salonunda açılışı yapıldı. 
Moda ve Tasarım ürünleri sergisinin açılışını, Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Kılıç, Üniversite Genel Sekreteri Zülfikar Gürbaoğa, Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı bölümü Müdürü Prof. Dr. Sebahattin Yıldız, öğretim görevlileri ve öğrencileri tarafından yapıldı. 
Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı bölümü öğretim görevlileri ve öğrencileri tarafından hazırlanan bir birinden güzel eserler davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Sergi 18 Mart Cuma gününe kadar açık kalacak.  
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.