KARS ZİRAAT ODASI BAŞKANI ÖZCAN MÜCÜK YARDIM TIRINI GÖNDERDİ

09 Şubat 2023 20:18

KARS ZİRAAT ODASI BAŞKANI ÖZCAN MÜCÜK YARDIM TIRINI GÖNDERDİ

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Ziraat Odası tarafından toplanan yardımlar bugün deprem bölgesini gönderildi. Türkiye’nin 10 ilinde meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık iki büyük depremin meydana gelmesinin ardından ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da depremzedelere yardımlar toplatılıyor. Vatandaşlar ve STK’ların yardımları Kars valiliği koordinesinde deprem bölgelerine ulaştırılıyor.
Kars Ziraat odası Başkanı Özcan Mücük’te yaptığı yardım çağrısına Kars halkı kayıtsız kalmadı. Toplanan yüzlerce koli erzak, giyim ve su bugün Ziraat Odası tarafından Kars Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne teslim edilerek deprem bölgelerine gönderildi.
Ziraat Odası Başkanı Mücük yaptığı açıklamada, “Ülkemizin 10 ilinde, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketi ile sarsıldı. Ülke ve Kars halkı olarak yüreğimiz yandı. Yangın yerine dönen 10 ilimizde arama kurtarma çalışmaları sürerken, bizlerde Kars Halkı olarak depremzedelerimizin Yiyecek, İçecek, Su ve benzeri acil ihtiyaçlarını temin etmek için Kars Valiliğimiz öncülüğünde Kars Ziraat Odası olarak bu ihtiyaçlarımızı halkımız ve esnaflarımızın desteği ile topladık ve toplamaya devam ediyoruz dedi.”
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.