Kars Valisi Polat Susuz İlçesinde İncelemelerde Bulundu

26 Aralık 2023 17:48

Kars Valisi Polat Susuz İlçesinde İncelemelerde Bulundu

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, ilçe ziyaretleri kapsamında Susuz’a giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak Susuz Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Polat, Susuz Kaymakamı Halis Hacıismailoğlu’ndan ilçe ile ilgili brifing aldı. Daha sonra Hükümet Konağında incelemelerde bulunarak, görevli personele kolaylıklar ve başarılar diledi.
Vali Polat, Susuz Belediyesi'ni de ziyaret ederek, Belediye Başkanı Oğuz Yantemur'dan çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. 
Halitpaşa İlçe Halk Kütüphanesi'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulunan Vali Polat, ders çalışmakta olan öğrencilere başarılar diledi. 
Vali Polat, daha sonra esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileklerini iletti.
Muhtarlarla Buluştu;
Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Muhtarlık müessesesinin önemine vurgu yapan Vali Polat, muhtarların kamu hizmeti yaptığını ve vatandaşlar ile devlet arasında bir köprü vazifesi gördüğünü söyledi. Vali Polat, toplantının son bölümünde Muhtarlar tarafından dile getirilen konuların incelenmesi ve çözümü için ilgili kurum yetkililerine talimat verdi. 
Sevdamız Eğitim;
Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, 'Şehit Ömercan Yekebağcı Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, 12. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Vali Polat, derslerine çok çalışmalarını öğütleyerek, 2024 YKS'de başarılar diledi. Vali Polat, daha sonra okulda görev yapan öğretmenler ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti, talep ve önerilerini dinledi. 
Kolluk Kuvvetlerine Ziyaret;
Vali Polat, Susuz ziyaretinin son bölümünde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek brifing aldı, halkın huzur ve güvenliği için gece-gündüz demeden özveriyle görev yapan personele başarılar diledi.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.