Kars Valisi Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz Malatya'da Çalışmalarını Sürdürüyor

10 Mart 2023 19:23

Kars Valisi Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz Malatya'da Çalışmalarını Sürdürüyor

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Valisi Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz Koordinatör Vali olarak görev yaptığı Malatya ilinde depremin acı izlerini silmek için sürdürülen çalışmaları ve yardımları yakından takip ediyor. 
6 Şubat 2023 Pazartesi sabahında meydana gelen ve 11 ili adeta yerle bir eden deprem felaketi sonrası deprem illerinde yardım ve çalışmaların sürdürülmesi için deprem illerine diğer illerin valileri görevlendirildi. Kars Valisi Belediye Başkan Vekili Öksüz ise, Malatya iline koordinatör Vali olarak atandı.
Vali Başkan Vekili Öksüz depremin acı izlerini silmek için gittiği Malatya’da yıkılan ve ağır hasarlı binaların enkazlarının kaldırılması, depremzede vatandaşların yemek-içmek, barınma, tedavi ile şehrin yeniden inşası, altyapı ve üstyapı çalışmalarının sürdürülmesi için gece-gündüz demeden koordinasyonun başında çalışmaları sürdürüyor.
Vali Belediye Başkan Vekili Öksüz, Malatya’da depremzede aileler ve çocuklarla da sık sık bir araya gelirken, işyerlerini açan bazı esnafları da ziyaret ederek hasbıhal edip onlara moral veriyor. 
 

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.