Kars'ta Yeni Yıl'da 104 Ekip 745 Personel ve 3 Dron Görev Yaptı

01 Ocak 2023 09:03

Kars'ta Yeni Yıl'da 104 Ekip 745 Personel ve 3 Dron Görev Yaptı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Vali Vekili Muhammed Furkan Tuna, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve İl Jandarma Komutanı Albay Hıdır Ayçiçek yeni yıl nedeniyle görev yapan polis, jandarma ve 112 komuta merkezi ekiplerini ziyaret ettiler.
Kars'ta polis ve jandarma ekipleri, yılbaşı nedeniyle uygulama ve denetim gerçekleştirdi. Denetim noktalarını Kars Vali Vekili Muhammed Furkan Tuna, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve İl Jandarma Komutanı Albay Hıdır Ayçiçek ziyaret ederek güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladılar. 
Vali Vekili Tuna, "yeni yılda görev alan tüm ekiplere teşekkür ederek "Vatandaşlarımızın huzurlu ve emniyetli bir şekilde yeni yıla girmesi için 356 jandarma personelimiz, 72 araç, 60 unsur ve 3 dron ile görev yapmaktadır. Kars genelinde 389 emniyet personelimiz, 32 ekip halinde vatandaşımızın huzur ve emniyeti için faaliyette bulunmaktadır." dedi. Yılbaşı gecesi dolayısıyla sahte alkol denetimlerinin de yoğun şekilde devam ettiğini aktaran Tuna, huzurlu bir şekilde yeni yıla girilmesi temennisinde bulundu. Ekipler, sürücü ve yolculara çikolata ikramında bulunarak yeni yıllarını kutladı."
Güvenlik noktalarını ziyaret eden Vali Vekili Muhammed Furkan Tuna ardından Kars Huzur Evi'nide ziyaret ederek burada kalan vatandaşlarla sohbet edip yeni yıllarını kutladı.

 

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.