Kars'ta Vatandaşlar İsyan Ediyor, Vali Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz Duysun İstiyor.

30 Haziran 2023 21:53

Kars'ta Vatandaşlar İsyan Ediyor, Vali Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz Duysun İstiyor.

KARS PUSULA / ADEM ALP

5 TL Ödüyorsam Sıcak Ekmek Hakkım. 
Kars’ta vatandaşlar sıcak ekmek peşinde. Kars halkı, Kars Fırıncılar Odasını ve Kars Belediyesini göreve davet ederek, Pazar günü de sıcak ekmek çıkarılmasını istiyor. 
Kars'ta Fırıncılar Odasının aldığı karar sonucunda Pazar günleri vatandaş sıcak ekmeğe hasret kaldı. Pazar günleri ekmek bulamayan vatandaşlar her gün çalışıyoruz, bir Pazar günümüzde sıcak ekmek yiyelim diyoruz onu da bize çok gördüler, diyerek yapılan uygulamanın son bulmasını istiyorlar.
Hafta sonu Pazar günleri çıkmayan sıcak ekmek yerine marketlerden bayat ekmeğe de 5 TL ödemek istemiyoruz. 5 TL ödeyeceksem sıcak ekmek hakkım talebinde bulunan vatandaşlar Kars Valiliğini, Kars Belediyesini, Kars Esnaf Sanatkârlar Odalar Biriliğini ve Kars Fırıncılar Odasını bu uygulamanın son bulmasını istiyorlar. 
Hafta sonu çıkmayan ekmek, kurban bayramında da ilk iki gününde çıkmaması ve bayramın üçüncü günün de ise sadece 100 bin nüfuslu şehre 1 fırın ekmek satmaya çalışması tam anlamıyla bizlerle adeta dalga geçilmiştir ifadelerini kullanan vatandaşlar, “Bayramda da çıkmayan sıcak ekmek Pazar günü çıkmayan ekmeğin tuzu biberi oldu. Pazar gününü bizlere çok gören Fırıncılar bayramı da çok görerek bizleri ekmek yemekten mahrum ettiler. Buradan Sayın Valimize sesleniyoruz lütfen Kars Belediyesi bizlere ekmek çıkartsın.” İfadelerini kullandılar.  
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.