KARS'TA KAR YAĞIŞI

21 Ekim 2022 11:39

KARS'TA KAR YAĞIŞI

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kar yağışı nedeniyle kar topu oynayan, öğretmenleriyle birlikte kardan adam yapan öğrenciler gazetecilere de kar topu atarak gönüllerince eğlendi.
Kars’ta akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Etkili olan kar yağışı sonrası okula giden öğrenciler teneffüste okul bahçesinde kar topu oynadı, öğretmenleriyle birlikte kardan adam yaptı.
Kars’ta hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte yüksek kesimlerde kar etkili oldu. Kars-Iğdır karayolunda ulaşımda aksamalar olurken Karayolları 18'nci Bölge Müdürlüğü ekipleri greyder ve kar küreme aracı ile sürekli kar temizliği yapılarak, yolun kapanması önlendi.
Merkeze bağlı 2300 rakımlı Tekneli köyünde ise öğrenciler teneffüste okul bahçesinde kar topu oynadı, öğretmenleriyle birlikte kardan adam yaptı. Kar topu oynayan öğrenciler kendilerini görüntüleyen gazetecilere de kar topu atarak, eğlenceli anlar yaşadı.
Başıboş atlar bırakılan atlar ise yiyecek bulmakta zorluk çekti. Sabah kar sürprizi ile karşılanan köy halkından Muhlis Güner, “Sabah 3 de kar yağışı başladı. Kar yağışından dolayı çok da memnunuz. Bu sene biraz geç kar geldi ama hazırlığımızı yapıyoruz.” dedi.
Kar yağışından dolayı yüzleri gülen öğrenciler ise, “Oynuyoruz, kar topu oynuyoruz. Kar yağışına sevindik, mutluyuz.” ifadesini kullandı.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.