KARS SEBZE HALİ ESNAFI VALİ/BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÖKSÜZ'DEN YARDIM BEKLİYOR

KARS SEBZE HALİ ESNAFI VALİ/BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÖKSÜZ'DEN YARDIM BEKLİYOR

01 Kasım 2020 15:34

KARS SEBZE HALİ ESNAFI VALİ/BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÖKSÜZ'DEN YARDIM BEKLİYOR
KARS PUSULA / ADEM ALP

Sebze Hali Esnafı Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz'den yardım istiyor. Kars Belediyesi Toptancı Sebze Hali esnafı sorunlarına çözüm üretilmesini istiyor. 2003 yılında Vali Hüseyin Atak Bulvarı üzerinde yaptırılan “Toptancı Sebze Hali” esnafı son yıllarda ısınma, çevre düzeni ve Erzurum iline giden Kars esnafının kendileri için sorun olduğunu ifade ettiler. 
Yaş Sebze-Meyve Toptancılar Hali Başkanı Hasan Özağdaş; “Hal Esnafı tarafından dile getirilen en önemli sorunlardan bir tanesi de mevcut Sebze Hali’nin fiziki şartlarının uygun olmadığıdır. Sebze Halinde ısınma, temizlik, dış mekân düzensizliği, soğuk hava deposu, zemin, denetim yetersizliği ve benzeri birçok sorunun bulunduğu dile getirdi. 
Özağdaş; Son yıllarda ısınma başta olmak üzere birçok sorunumuz var. Sebze halinin çevre ve iç düzeni buradaki esnafın ihtiyacını karşılamıyor. Bu sorunların başında ise Kars’taki manav ve alışveriş marketlerinin sebze ve meyvelerini Erzurum ilinden veya Iğdır ilinden alması Kars Toptancı Sebze Hali esnafına büyük sıkıntı yaşatmaktadır. Bizim buradan Sayın Valimiz Türker Öksüz’den ricamız bu duruma el atması ve bu sorunumuzu çözüme kavuşturmasını bekliyoruz dedi.”
Özağdaş; Kars Sebze Hali binasının yıllardır sorunları bir türlü çözüme kavuşturulmuyor. Isınma, çevre düzeni, soğuk hava deposu, zemin ve tavan bakımsızlığı ile birlikte birçok sorunumuz var dedi. 















Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.