• ötüken kars

KARS JANDARMA 11 ADRESE OPERASYON DÜZENLEDİ

KARS JANDARMA 11 ADRESE OPERASYON DÜZENLEDİ

10 Ocak 2020 09:03

KARS JANDARMA 11 ADRESE OPERASYON DÜZENLEDİ
KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars İl Jandarma Komutanlığı ekipleri belirledikleri adreslere operasyon düzenledi. 

Kars Jandarma ekipleri uyuşturucu madde ticareti ve tarihi eser kaçakçılığı yaptığı tespit ettikleri 11 adreste arama yaptı. Konuyla ilgili Kars Valiliğinden yapılan açıklamada; "İl Jandarma Komutanlığımız tarafından yapılan titiz planlama, çalışma ve takip sonucunda suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şüphelilere yönelik icra edilen operasyon neticesinde; 57 gr Metamfetamin, 22 gr toz esrar, 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 4 adet altın sikke ele geçirilmiştir. Faaliyet kapsamında 3 hırsızlık girişimi önleyici tedbirler alınarak önlenmiş, 1 akaryakıt hırsızlığı olayına da suçüstü müdahale edilmiştir. 

Uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıklarına dair haklarında kuvvetli şüphe bulunan şahıslara yönelik 08.01.2020 tarihinde şüphelilere ait 11 adreste arama faaliyeti icar edilmiştir. Arama sonucunda 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Ayrıca uyuşturucu madde kullanmaktan 12 şüpheli şahsa yönelik de adli işlemlere başlanılmıştır.

Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir." denildi.




Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.