Kars Harakani Devlet Hastanesinde Yangın Çıktı

26 Şubat 2023 22:55

Kars Harakani Devlet Hastanesinde Yangın Çıktı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Harakani Devlet Hastanesinde Yangın Çıktı. Akşam saatlerinde devlet hastanesi tuvaletlerinin havalandırma boşluğunda başlayan yangına Kars Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti. Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde harakani devlet hastanesinin tuvaletinde sigara içildiği ve sigara izmaritinin tuvaletin havalandırma boşluğuna atıldığı, havalandırma boşluğunda bulunan poşetin tutuşması sonucunda kısa süreli yangın çıktığı öğrenildi. Yangına, hastane personellerinin ilk müdahalesinin ardından İtfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın nedeniyle hastanenin 4 ve 5. Katlarında bulunan hastalar tahliye edildiler.
Vali Vekili Muhammed Furkan Tuna ve Vali Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Taşkın’da hastaneye gelerek Kars İl Sağlık Müdürü Dr. Zakir Lazoğlu ve Hastane Başhekimi Dr. Aytaç Keskin’den yangın hakkında bilgi aldılar.
Hastanede Gazetecilere olayla ilgili bilgi veren Vali Vekili Furkan Tuna; “Hastanemizde lavaboların havalandırma boşluğunda ufak çapta bir yangın çıktı, hamdolsun herhangi bir sorun yok, İtfaiye ekiplerimiz görevlerini yaparak yangına müdahale ettiler. Soğutma çalışmaları tamamlandı, hastalarımızın tamamı kendi odalarına yerleştirildiler ve herhangi bir problemimiz yok.” Açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.