Kars ESOB Başkanı Murat Bakırhan'ın Berat Kandili Mesajı

06 Mart 2023 12:37

Kars ESOB Başkanı Murat Bakırhan'ın Berat Kandili Mesajı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Esnaf Odalar Birliği Başkanı Murat Bakırhan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Bakırhan mesajında şu ifadelere yer verdi.
“Yüce Allah’ın sonsuz af ve mağfiretine ulaşma yolunda önemli bir fırsat olan Berat Kandil’ine ulaşmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz.
Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir.
Beraat Gecesi bilerek ya da bilmeden işlediğimiz hata ve günahlardan tövbe edip, kalplerde bıraktığı kirlerden arınma, sıkıntı ile bunalan ruhlarımızın Rabbimizin rahmet ve mağfiretine ulaşması adına Müslümanların önüne açılmış bir fırsat kapısıdır.
Böylesi mübarek bir gecede toplumsal sorumluluklarımızın farkına varıp, tahammül ve hoşgörü içerisinde birbirimizi severek, kini ve nefreti sevgiye, bencilliği fedakârlığa dönüştürmek, güzel olanı paylaşmak bizler için birer fırsattır.
Bu duygular içerisinde, ülkemizin, İslam âleminin birlik, dirlik ve selametine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün Müslümanların tövbe ve duaların kabulü ile arınması ve affına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederek; tüm Karslı hemşerilerimizin Berat Kandilini kutlar; sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.