Kars Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç'tan Bekçilere Ödül

16 Mart 2022 23:20

Kars Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç'tan Bekçilere Ödül

KARS PUSULA / ADEM ALP

Başarılı olan Çarşı ve Mahalle Bekçileri, Emniyet Müdürü Sağdıç tarafından ödüllendirildiler. İçişleri Bakanlığı tarafından açılan kontenjan ile eğitimlerini tamamlayan 70 Çarşı ve Mahalle bekçisi Kars'ta göreve başladıkları 2019 yılından bugüne kadar birçok suça engel olurken, birçok suçlunun ise yakalanmasında polis ekiplerine büyük destek ve katkıda bulundular. 
Kars il merkezinde, Sarıkamış, Kağızman, Akyaka, Arpaçay, Digor, Selim ve Susuz ilçelerinde toplam 70 çarşı ve mahalle bekçileri, 2019 yılından itibaren suç önleme, firari suçlu ve suçluların yakalanması, suç unsuru aletlerin ele geçirilmesi ile Kars sokaklarında vatandaşın huzurunu ve sokakların güvenliğini sağlamak için polise destek veriyor. Bu destek ve çalışmalar esnasında başarı gösteren bazı Çarşı Mahalle Bekçileri ise, suçluların yakalanması konusunda gösterdikleri üstün başarı ve gayretleri Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ödüllendirilmekte. 
Çarşı Mahalle Bekçilerinin çalışmaları kapsamında; İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması-6136 SKM suçu kapsamında olayın aydınlatılmasında ve şüphelinin yakalanmasında üstün gayret ve başarı gösteren Çarşı Mahalle Bekçilerini ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.