Kars Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Amanvermez Depremzede Öğrencilerle Buluştu

02 Mart 2023 17:41

Kars Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Amanvermez Depremzede Öğrencilerle Buluştu

KARS PUSULA / ADEM ALP

Deprem sonrası Kars’a gelen ve eğitim öğretimini sürdüren öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.
 Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinin yaraları, topyekün bir çalışmayla, sarılmaya devam ediliyor. Kars Adliyesi Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen programda Yenişehir İlkokulunda öğrenimlerine devam eden 11 depremzede öğrenciye kırtasiye yardımı gerçekleştirildi. 
Etkinlikte öğrencilerle sohbet eden Kars Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Amanvermez gerçekleştirdiği konuşmada“ Malumunuz olduğu üzere ülkemiz 11 ili etkileyen büyük bir afet yaşadı. Büyük kayıplar, büyük acılar, büyük yaralar oluştu. İçinde bulunduğumuz süreçte de topyekün bu yaraları sarmaya çalışıyoruz. Afetten etkilenen vatandaşlarımız, aileleri, çocukları bir şekilde hayata tutunmaya çalışıyorlar. Biz de Kars Cumhuriyet Başsavcılığı olarak farklı mecralarda desteğimizi sürdürmeye çalışıyoruz. Bugün de Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüzün koordinesinde, depremden etkilenen, Yenişehir İlkokulunda öğrenimlerine devam eden 11 öğrencimize kırtasiye desteği sunuyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum. Programa katkı veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. 
Yenişehir İlkokulunda gerçekleşen programa Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Amanvermez’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay, Denetimli Serbestlik Müdürü Hakan Hoşgören, Yenişehir İlkokulu Müdürü Saim Danyıldız ve Yenişehir İlkokulu Öğretmenleri katıldı.
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.